Ne
Tenisky nerad, protože se při jejich obouvání hrozí fraktura jater. Když zrovna není venku sníh, tak chodím do sámošky jen v sandálech a bez ponožek.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Ne
… tenis nehraju, takže v teniskách nechodím ani v létě … holiny, pantofle a bos, toť moje oblíbená obuv …
0 Nominace Nahlásit |
Někdy (kdy přesně, to popíšu v odpovědi)
Přesně to nepopíšu (důvody si nechám pro sebe),
ale někdy chodím v teniskách, jindy v sandálech.
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Já stím nemám žádný problém, naopak mě spíše štvou velké boty, pokud jdu ven se zimními tak jedině MUSTANGY
Upravil/a: WTLS
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Většinou v zimě chodím v teniskách. Jenom když je více nasněženo, tak chodím v zimních botách.
0 Nominace Nahlásit |
Ne
V teniskách nechodím.Od té doby co mě hned dvakrát zradili,poprvé jsem zakopl u silnice a nekontrolovatelně jsem se řítil přímo na vedlejší plot(naštěstí ne s ostnatým drátem).Podruhé jsem také zakopl(ve městě),ale to jsem si jen odřel koleno.
Upravil/a: jirka F
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Tenisky nosím celoročně.
Hlavně tedy kvůli tomu, že mé z jiných bot tlačí prsty. Za celý
svůj život jsem ze všech značek a modelů vybral jen dva, kterých jsem
musel nakoupit zásobu.
(Adidas Bercuda, Adidas Baricade Court)
U ostatních bot jsem vždy prodřel podrážku nebo stranu boty
maličkem :)
Navic tyto modely neni potřeba čistit od bordelu, mají tak perfektní vzorek, že při chůzi z nich všechno vypadne… a nedělají šmouhy, i když naji černe podražky.. Jsou perfektne stabilní..
Na ledu nekloužou, jen je potřeba nechodit hlubokem snehu nebo ve
vodě..
Jinak by na mě vsichni čumeli v obchodech jak mi pískají podrazky pri
kazdem kroku :)
Zimní boty mám už 7 let uplne nové na skříni :)
Jednou jsem si je vyzkoušel..
Asi je použiju jako pracovní..
Zimní boty mi vždy přišly nestabilní, noha v nich plavala, navic to
drži pevne na kotniku..
Sklouznout se v tom, tak se nezdržim a spadnu na hubu..
0 Nominace Nahlásit |
Někdy (kdy přesně, to popíšu v odpovědi)
2× – 3× týdně chodím do hospody za účelem primárně nikoliv vylít se (i když nepopírám, že si dám), ale provozovat rekreačně-sportovní činnost a přitom by mi zimní obuv velice vadila, takže jdu v obuvi sportovní (neříkám přímo v teniskách), pokud to sněhové podmínky alespoň trochu dovolí. Je zde možnost jít v zimních a sportovní boty si vzít s sebou do igelitky, ale to se mi fakt nechce.
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Zimní obuv je od toho, aby se nosila v zimě. Člověk, který uvažuje logicky, nosí obuv podle toho k čemu je určená. Na trhu je toho dost, aby si každý vybral.
Upravil/a: elkon
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |