Ahoj, hrozně moc bych chtěl mít holku. O prázdninách mám v plánu jít do terénu, ale nevím na jaký místa holky hodně choděj. Vím že jich je hodně na diskotékách, ale já na takovýhle akce moc nejsem a i kdyby jo tak mi je rodiče nepovolej, protože mi bude za 2 měsíce 15 let. Jenže je problém v tom, že o prázdninách je hodně holek na dovolených, na táborech atd. Možná bych mohl zkusit sbalit nějakou v aquaparku ale tam jsou zas holky se svýma kamarádkama. Možná bych mohl jet na nějakej tábor ale to bych zas musel překecat kámoše aby jel se mnou a navíc jsem ještě nikdy na žádném nebyl. Kde si mám teda najít holku?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4178 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
no.. mě bude 17, kluka jsem ještě neměla, protože na diskotéky taky moc nejsem a chodit chlastat jen z frajeřiny se mi taky nechce… rodiče mě taky nikam nepouští a hlavně otce těší, když mě může buzerovat a všechno mi může zakazovat… ale tobě bude teprv 15, na nějaký vážný vztah máš ještě času.. no i když… :D no a jestli nemáš stejný rodiče jak já, tak by ti po 15i letech mohli povolit oprátku… a holky máš ve škole, v parku, plavečák je dobrej nápad, a to nevadí, že maj s sebou kamarádku, aspoň máš 2 mouchy 1 ranou ne ? zkus je pozvat na zmrzu, jestli jich teda nebude celá tlupa :D :)
0 Nominace Nahlásit |
Vazne?
Ja myslím ze v kavarne,kina,obchodního centra…
muzes ji najit i mezi pratelé nebo na ulici…proste kdekoliv
misto toho si kup peknou novou kosily a vyraz nekam ven a bud prijemnej a ona si
te neaka vsimne :)
0 Nominace Nahlásit |
Zkus seznamku. Dobre je mit nejakej konicek pri kterem trebas nejakou potkas. Mno jinak skola apod. Mno ale stejne se ta prava bezne objevi necekane, to se neda poradne hledat.
0
před 4178 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Najít si holku není tak těžké, jen musíš mít koule. (lidově
řečeno)
všechno je to o tobě a o tvé psychologii, jak přemýšlíš a jak
vyhodnocuješ to co ti kdo řekne. Nejdůležitější je, smířit se
s případným neúspěchem, protože ten určitě bude na začátku, než
nabereš zkušenosti. Důležitá je sebe prezentace a to co si o sobě
myslíš. Důležité je oslovení a být pozitivní, aby to dělalo lepší
dojem. klidně si můžeš vymyslet něco hloupého, aby jsi jí donutil nějak
reágovat.
Já osobně jsem byl jednou s kámošem na koupališti a házeli jsme si s míčkem. Občas jsme ho cíleně hodili k nějakým pěkným holkám, no a podle reakce můžeš vydedukovat víc. Jinak být zajímavý. Taky je důležité to, že každej je jinej a má rád jiné věci.
0
před 4178 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |