Herba-life nebrat 😉
Doplňuji:
Mám osobní zkušenost a nevidím jediný důvod si tento produkt znovu
koupit.Kdysi jsem byl naivní a koupil ho.Akorát jsem utratil peníze za
bezcenný šunt.Ve světě se to nesmělo prodávat,tak udělali MML síť tady
u nás a na důvěřivých lidech se vydělalo spoustu peněz.Byl jsem ze
srandy na jedné H.Life seánci-fakt komické-beznozí začali znovu chodit
atd…
Jestli chcete shodit přebytečná kila tak na H.L. zapomeňte,akorát Vám to
vytáhne peníze z kapsy
Upravil/a: mojitek
0 Nominace Nahlásit |
já jsem si produkty Herbalife koupila letos v květnu, dala jsem za ně balík a jsem moc spokojená, už je jíme celá rodina. Žádný distributor na mně netlačil, První účinek jsem pocítila hned druhý den, zmizely mi otoky nohou a pytle pod očima, pak je začala jíst i moje nejmladší dcera, která trpěla alergií na mléko a asi po 3 týdnech užívání si mohla dát zmrzlinu, bez následných bolestí břicha, průjmů nebo zvracení. Nejstarší dcera zhubla za 3 měsíce 9 kg, je moc spokojená, já sama jsem ve 42 letech vážila 49kg a až teď se mi podařilo přibrat na 55,5 a při tom zhubnout v pase o 6cm. Takto bych mohla ještě pokračovat, dokonce to baští i moji rodiče, kteří jsou v důchodu a do kapsy mají hodně hluboko,produkty jsou dobrá investice, pokud tu někdo píše, že mu to rozhodilo všechno v těle, no tak asi čekal, že se uzdraví za měsíc, což samozřejmě není možné, vyčištění těla trvá delší dobu, je to individuální, prostě čím víc svinstva člověk do sebe v průběhu života nacpe, tím déle to pak trvá, není to chyba produktů. 🙂
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |