Ano.
A toto přání mám splněno.
Klid na vesnici a velké město na dohled.
Co si víc přát?
0 Nominace Nahlásit |
Otázek na toto téma tady bylo už víc. Ale budiž: přímo ve vesnici bych bydlet nechtěl, to by musel někdo nejdřív vystřílet místní drbny. Nejraději dál na samotě u lesa, stačil by malý domek, ale se vším komfortem. A taky ne moc daleko od alespoň menšího města.nad 10 000 lidu.
0 Nominace Nahlásit |
Mám splněno. Bydlím ve vlastním domě ve vesnici, která je okrajovou částí krajského města. Máme tu venkovský klid, řeka a les u baráku a přitom do centra co by kamenem…
0 Nominace Nahlásit |
… vesnice může bejt různá (pro Keplera: drbny jsou i ve městě, to si nevybereš) … jestliže vlastníš slušný auto, je pro tebe v dojezdové vzdálenosti vždy nějaké město, ale ten klid … na pořádnej vesnici jsou statky, samostatně stojící budova je většinou pastouška …
0 Nominace Nahlásit |
Už mám 🙂 výhody-samoobsluha s ovocem a zeleninou na zahradě,příroda,čistý vzduch,nevýhody-protože pocázím z velkého města,občas smutno,ale ty výhody to přebíjí 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, já vlastním rodinný dům na vesnici, je to menší dům který vyhovuje mě i manželovi. A na případné uklízení úplně stačí. Zajímavé je že se dnes dá pronajmout i takový rodinný dům. Z osobních zkušeností doporučuji nakouknout: https://www.eurobydleni.cz/search-form/ protože i my jsme zde našli.. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek