zjentek

Čí rukopis vám nápadně připomíná styl psaní v diskuzi u otázky níže v odkazu?

https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/kolik-koralku-je-na-ruzenci

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 688 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Drap

Je to jasné, jen napsal jiné číslo, místo 84. Přece neni možné, aby v naší malé republice se narodili současně dva exoti, kteří česky neumí, dělají ze sebe chytráky a hrají si na něco co vůbec nejsou.

0 Nominace Nahlásit

aliendrone

Filip84, jednoznačně. Však už dal najevo, že zde není nováčak (jakkoliv jeho nick je nový) a připomenul leccos z dob, kdy zde ještě nebyl samotný NEJSKVĚLEJŠÍ, NEJKRÁSNĚJŠÍ, NEJÚŽASNĚJŠÍ etc. ALIENDRONE!!! 😁

Upravil/a: Odpovědi.cz

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
hesterbrown4

Příspěvek smazán administrátorem.

aliendrone

Vystřílel jsem si možnost opravit to „ů“ na „ú“, tož PLS annas nebo quentos. THX! 🙂

BTW – mě třeba pobavila diskuze na téma „panzersturmpater vs panzerabwehrpater“, jenže ji nemohu najít. Takže příkladem neposloužím. 😕

led

alien myslíte ten váš „Panzerkabriolet“ a Filipova „Panzerfahrschule“?
bola tam krásna diskusia:
aliendrone: Panzerkabriolet… ;) :D :D
Filip84: aliendrone: No, a ne? Máš Panzerparade, tak máš Panzerkabriolet, a v něm Panzerführer! 🙂

Tak Pane učiteli, to byla Filipova otázka
„Učili jste se taky řídit Panzer na speciálním vozidle autoškoly?“
https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/ucili-jste-se-taky-ridit-panzer-na-specialnim-vozidle-autoskoly

Tá „Panzerčechiš“ bola úžasná

aliendrone

led>>> Ó nektare „žíznivých“ mužů 😉 , to byla otázka s tím obrázkem rytíře ve zbroji (myslím že šlo o dotaz, jestli bychom se chtěli setkat s papežem, kterého uvedl pod občanským jménem).

Filip84 navrhoval název pro rytíře (papeže) „Panzersturmpater“, načež jsem namítal, že s ohledem na dobu a mravy by byl řev ze všech stran a navrhl přijatelnější „Panzerabwehrpa­ter“. Přeci jen ta obrana v názvu se vyjímá lépe, než útok a přitom třeba takový Fliegerabwehrkanone 8,8cm louskal nepřátelské tanky jako buráky (určitě lépe, než takový Sturmgeschütz III a k tomu navíc i letadla (což StuG III pochopitelně nemohl). 😄

Nový příspěvek