https://www.odpovedi.cz/otazky/kolik-koralku-je-na-ruzenci
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 688 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Je to jasné, jen napsal jiné číslo, místo 84. Přece neni možné, aby v naší malé republice se narodili současně dva exoti, kteří česky neumí, dělají ze sebe chytráky a hrají si na něco co vůbec nejsou.
0 Nominace Nahlásit |
Filip84, jednoznačně. Však už dal najevo, že zde není nováčak (jakkoliv jeho nick je nový) a připomenul leccos z dob, kdy zde ještě nebyl samotný NEJSKVĚLEJŠÍ, NEJKRÁSNĚJŠÍ, NEJÚŽASNĚJŠÍ etc. ALIENDRONE!!! 😁
Upravil/a: Odpovědi.cz
0 Nominace Nahlásit |
Vystřílel jsem si možnost opravit to „ů“ na „ú“, tož PLS annas nebo quentos. THX! 🙂
BTW – mě třeba pobavila diskuze na téma „panzersturmpater vs panzerabwehrpater“, jenže ji nemohu najít. Takže příkladem neposloužím. 😕
alien myslíte ten váš „Panzerkabriolet“ a Filipova
„Panzerfahrschule“?
bola tam krásna diskusia:
aliendrone: Panzerkabriolet… ;) :D :D
Filip84: aliendrone: No, a ne? Máš Panzerparade, tak máš Panzerkabriolet, a
v něm Panzerführer! 🙂
Tak Pane učiteli, to byla Filipova otázka
„Učili jste se taky řídit Panzer na speciálním vozidle autoškoly?“
https://www.odpovedi.cz/otazky/ucili-jste-se-taky-ridit-panzer-na-specialnim-vozidle-autoskoly
Tá „Panzerčechiš“ bola úžasná
led>>> Ó nektare „žíznivých“ mužů 😉 , to byla otázka s tím obrázkem rytíře ve zbroji (myslím že šlo o dotaz, jestli bychom se chtěli setkat s papežem, kterého uvedl pod občanským jménem).
Filip84 navrhoval název pro rytíře (papeže) „Panzersturmpater“, načež jsem namítal, že s ohledem na dobu a mravy by byl řev ze všech stran a navrhl přijatelnější „Panzerabwehrpater“. Přeci jen ta obrana v názvu se vyjímá lépe, než útok a přitom třeba takový Fliegerabwehrkanone 8,8cm louskal nepřátelské tanky jako buráky (určitě lépe, než takový Sturmgeschütz III a k tomu navíc i letadla (což StuG III pochopitelně nemohl). 😄
Drap | 8222 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2724 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |