Ahoj, už delší dobu by mě zajímala jedna věc. Když se člověk opije a
začne flirtovat s osobami opačného pohlaví, je to proto, že mu alkohol
zboural zábrany, nebo proto, že má zkreslený pohled na
dotyčnou/dotyčného? Tedy chci se zeptat, jestli když se mnou bude flirtovat
člověk který to za střízliva nedělá, znamená to, že se mu normálně
líbím ale nemá kuráž, nebo jsem pro něj v tu chvíli prostě jen žena a
ostatní neřeší? Jak to máte vy?
Doplňuji:
A ještě jedna věc – myslíte, že mám u člověka který se mnou opilý
flirtuje šanci i za střízliva?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: lesniskritek
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, marci1, anonym, anonym před 3557 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Říká se, že „ve víně je pravda“ a myslí se tím, že pod vlivem alkoholu člověk ztrácí zábrany a spíš řekne, co si doopravdy myslí, co má uložené ve svém podvědomí atd.
Záleží samozřejmě na množství vypitého alkoholu, zda jde o pravidelnou konzumaci atd.. Každý jedinec reaguje jinak, někdo se usmívá, jiný je agresívní atd. Při opilosti jde o ztrátu kontroly, takže deformaci myšlení a jeho projevů. Proto u někoho může alkohol drasticky změnit povahu, tedy chování, může to být krátkodobě, ale i dlouhodobě – alkoholik zhrubne, ztrácí morální zábrany – nevinný flirt s ženou, která je nablízko, dokonce sexuální obtěžování, chybí sociálního cítění atd.
Co si myslí člověk, o němž se zmiňujete, nemůžeme vědět. Každý reaguje jinak, možná u něho platí to, co jsem uvedla v prvním odstavci, možná je to jinak. Ale osobně bych nechtěla aby se o mě zajímal člověk jen tehdy, když není střízlivý.
„Střídmě je víno lékem, v korbelech jedem zmije, je nepřítelem pro opilce, druhem tomu, kdo mírně pije.“ (Avicenna)
0 Nominace Nahlásit |
Je to ztráta zábran, sebekontroly a samozřejmě i zkreslené vnímání
ostatních osob.Prostě všichni se mají rádi ( dokud se osoby stejného
pohlaví nepoperou ) a odlišné nezačnou v lepším případě flirtovat,
v horším dojde na vlastně „nechtěný“ sex. 🙂
„Láska, kam se podíváš.
Alkohol v lidech odbourává zábrany a sbližuje je. A tak není vůbec
výjimkou vidět opilce, jak se objímají, poplácávají, prostě si dávají
najevo, jak moc se mají rádi. Někteří lidé dostávají nezkrotnou chuť na
sex, ale buď z toho právě díky alkoholu není nic, nebo naopak vznikne
nejhloupější tip záletu, který patří mezi 5 nejčastějších druhů
nevěr.“
K doplnění : Jestli máš u dotyčného, který s Tebou flirtuje v opilosti, šanci i ve střízlivém stavu, zjistíš, jen pokud budete oba dva střízliví. 🙂
http://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vztahy/laska-a-vztahy/33840-jak-se-chovaji-lide-kdyz-se-opiji
5Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, redy, anonym, zzzlatokopka, dědapetr
před 3557 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já to nemám nijak, protože žádný drogy neberu a o to střízlivěji ti odpovím. Člověk je v podstatě bytost opuštěná a vystrašená. Je tak vystrašenej nesmyslnými zákony nesmyslnýho práva, že už vlastně zapomněl na přirozený pocity lásky, i na to, co ten pojem znamená. Ale pod vlivem drog je to jiný, ovlivněným se vypne střeh, takže krom veškerejch reakcí s ním spojených se vypne i funkce, která nutí člověka v bdělým stavu se urputně izolovat od stejnýho druhu, aby neudělal nějakej průser z různejch oblastí práva. Takovej člověk pod vlivem je pak „všeho schopnej“, častokráte se začne tulit jako mimino a nejednou u toho i přede. Kdybys tu funkci střehu dokázala vypnout i ty (třeba a nebo nejlépe i bez chlastu), cítila bys, že mezi „normálně líbím“ a „jsem jen žena“ není zásadního rozdílu. Zásadní rozdíl je jinde. Kdyby totiž ten člověk k tobě necítil lásku, ale naopak by k tobě cítil nějakej odpor, nejspíš by tě poslal k šípku i ovlivněnej drogou. Tedy to neřeš a neboj se náklonnosti, krom „střízlivejch zábran“ tě stejně včas zastaví fůra jinejch mantinelů, jako je svazek manželský atd. A pokud se ti tady nelíbí výraz „droga“, tak si ho nahraď jiným, třeba: látka uvolňující společenskou křeč, jak chceš..
0 Nominace Nahlásit |
Prostě zněho mluví alkohol.Múj děda říkával,pod vlivem alkoholu a potmě je každá stejná.
0 Nominace Nahlásit |
Je to tak,že nemá kuráž,když je střízlivý ,že mu alkohol zboural
zábrany,když tě jinak neosloví.
Potom…čím více alkoholu v sobě,tím se ta pomyslná tyč zkracuje…
0 Nominace Nahlásit |
„po desátým je každá každá princezna“
Doplňuji:
Možná,ale spíš ne,protože kdo uteče ten vyhraje…(musíš To něčím
upoutat,třeba fetem).
Upravil/a: anonym
0
před 3557 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pravda je taková,že po desátém pivu je každá ženská krásná,ale ta některá ranní probuzení vedle ní,to je fakt někdy síla…
0
před 3557 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Opilostí jednoho a hloupostí druhého.
„Považuje-li“ se někdo za vhodné se před komunikací s druhým pohlavím „posilnit“, svědčí to nejen o nedstatku taktu, sebedůvěry a rozumu, ale i o nedostatku úcty vůči protějšku.
Mělo by to být naopak:
Takový člověk by u Vás neměl mít šanci v opilosti ani za
střízliva
(je-li vůbec schopen s Vámi za střízliva komunikovat).
Já bych o někoho takového nestála …
0
před 3557 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?gecco Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |