Dobry den. Po nakolika vysetrenich a rozhovorech s lekarem,dosel k zaveru,ze by mi pomohly antidepresiva,ale ani jemu ani me se do toho zatim nechce. Pokud to pujde resit jinak. Zacala jsem hubnout,padaji mi vlasy a hlavne mam obrovske vykyvy nalad od dobrych k tem uplne nejhorsim,kdy na me prakticky nikdo nemuze ani promluvit,obcas se dostavi i migrena a to vse kazdy mesic temer presne podle stejneho scenare – presne podle stadia menstruacniho cyklu. Takze doktor mi rekl,ze problem je v hormonech. Antikoncepci neberu a po porodu uz jsem rok a pul. Co se tyka jinych problemu,tak tech je spousta,pocinaje penezi a bydlenim az po partnersky vztah,ktery ma diky vsem predeslym vecem trochu krizi. Takze je tech veci na me celkem hodne a uvedomuju si,ze s tim musim neco delat. Nez vsak prejdu k lekum,rada bych vyzkousela cokoliv prirodniho. Caje, vitaminy. Cokoliv co mi muzete poradit. Dekuji mockrat. P.K.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5193 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Antidepresiv se nebojte. Sama si s tím těžko poradíte a problémy se
budou postupně stupňovat až po vážné zdravotní problémy.
Navštivte nějakého šikovného psychiatra. Na svém praktickém lékaři to
nenechávejte.
On se o Vaší návštěvě psychiatra vůbec nedoví.
0 Nominace Nahlásit |
Antidepresiva nemusíte mít na celí život,zkusíte najít cestu kterou jste ted neviděla nebo ji nevidíte.A tablety vám pouze pomohou se zklidnit ,zajímat se pouze o to co potřebujete.Nebít podrážděná při jakékoli změně a pomůžeti to při péči o dítě.
0
před 5193 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý večer.Hlavní je,že jste sama přišla na to,že je potřeba něco dělat.Už jsem tu někde odpovídala,že mám za sebou poporodní depresi a vím moc dobře jak se cítíte.Když jsem nenáviděla vlastní dítě,tak jsem si říkala,že to nejsem já.Nechápala jsem proč k němu nemůžu vstát a proč mě dělá problém jít s dětmi ven a hrát si.Chtěla jsem být zalezlá v posteli a ticho,hlavně ticho.Naštěstí jsem se meziřečí zmínila mé internistce,které důvěřuji.Navrhla mi antidepresiva a já reagovala,tak,že přeci nejsem blázen a vše přejde a zvládnu to.Kafe nepomáhalo a mě bylo hůř a hůř.Za měsíc jsem šla pro prášky sama a naštěstí včas.Brala jsem je podle její rady a po čtrnácti dnech měl hlavně manžel radost,protože jsem se zase smála.Bylo mě dobře jako nikdy předtím.Po třech měsících mi začala léky snižovat a už půl roku nemusím nic brát,ikdyž doma mám platíčko,kdyby bylo nejhůř.Tím chci říct.Vůbec se léků nebojte a využijte lékařskou pomoc.Není to vůbec žádná ostuda,naopak můžete být na sebe hrdá,že se chcete s problémy poprat.Jinak antidepresiva dnes bere spousta lidí.Když v práci přijímáme pacienty,tak možná každý druhý tyhle léky užívá.Hlavně to neodkládejte a včas pomoc přimněte,protože hodně rychle se problémy zvětšují a s malým dítětem budete potřebovat hodně sil.Držím palce ať je vám fajn jako je už teď mě.
0
před 5193 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Manželka má bipolární afektivní poruchu – bez léků má přesně ty samé výkyvy nálad. Jestli můžu s klidným svědomím něco odpřísáhnout, je to, že ani vitamíny, ani bylinky nepomůžou. Jenom léky – a to co nejrychleji!! Ono totiž nějaký ten pátek trvá i to, než se vůbec přijde na to, který druh léků zrovna u Tebe bude fungovat.
0
před 5168 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |