Já hokej nesleduji ovšem když je to takhle, tak na třetí část vyrážím okamžitě do nově zřízené funzóny do Ovy na Masarykáč, nadýchat atmošku tak říkajíc z první ruky. A co vy, také máte u vás v obci nějaké ty fun zóny a tak různě a podobně? A otázka také platí: Čím vším náš tým může ještě překvapit? Já vše připisuji momentální konstelaci ve vesmíru, v mém milovaném, životadárném Vesmíru, zejména pak úplňku. Škoda, že se mnou vše nesdílí můj pozemský přítel, podobně multigalaktická bytost, kolega a kamarád Arcimozek. Děkuju a NAZDAR! 🙋♂️😛🙋♂️
Zajímavá 0 před 181 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Máme fanzónu v hospodě ve vsi. Protože nemám televizi, chodím se dívat tam, když chci kolem sebe společnost. Potom tam fandí celá vesnice. Někdy se dívám doma na YT.
0 Nominace Nahlásit |
Může mít náš český tým prostě štěstí a vyhrát to na celé čáře, nebo naopak dost ostudně prohrát. Hokej nesleduji, takže to nevím.
Ve městě, kde žiji, jsou například divadlo, kino, restaurace, středisko volného času, diskotéka, fitnes centra a další místa vhodná k zábavě. To jsou funzóny nebo-li zábavné místa.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1715 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 688 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |