Avatar uživatele
Lenjička

Čím nastavit těsto na palačinky, když mi došla hladká mouka?

Bydlím na koleji a mám už jen krupici, ovesné vločky, pár vajec…
(A pak rýži a testoviny 😁 )
Pomohlo by třeba ještě vejce? Při smažení by to pak nebylo tak vodnaté…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? elektrikář, iceT, dědapetr před 5001 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dědapetr

krupicí

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Venka

Já bych zkusila ovesné vločky trochu rozdrtit, vločky nabobtnají, chce to zkusit.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

určitě raději ovesné vločky dělám lívance s nimi a jsou báječné

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Terryle

Já bych tam hodila vajíčko a přiměřeně krupice. Aby to mělo nějakou rozumnou konzistenci. Jééj, jak já tohle kolejní a privátní improvizovaný vaření miluju! :O) Ať tam dáš cokoli, tak hlavně přeju dobrou chuť!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
nanule

Použila bych krupici. Vajíčko ti ingredience spojí, ale nestavit jím těsto… to asi ne 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
coco

Krupice to sice zahustí,ale jakoby to bude tuhé.Přidej vločky,ty do sebe nasáknou přebytečnou tekutinu a palačinky budou křehké.Po vmíchání nech chvíli odstát.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Ovesné vločky se dají rozdrtit na mouku v mixeru. Pokud je namočíš do mléka můžou se tam také přidat celé. Moje maminka z vločkami zahušťovala i polévky, vařila je v polévce v dlouhém jíškovém cedníku.Nakonec je přez cedník propasírovala­.Později když byl mixer používala ovesnou mouku na jíšku.Dobrou chuť.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek