Povšimni si, kdo sem pokládá hloupé otázky. Holky to nejsou.
2Kdo udělil odpovědi palec? Savier, cappuccino
před 509 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já neznám odpověď na otázku, ale co se týká toho dodatku, tak já se tady (ačkoli ne s někým, ale sám) směju tak 80% „dotazů“. Akorát to není takový ten normální smích, ale spiš smích ze zoufalství.
1Kdo udělil odpovědi palec? cappuccino
před 509 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ač se to může zdát jako paradox, tak je to kvůli tomu, že kluci používájí více logičtější část mozku než ženy – ty více používají emočnější část mozku. Takže když si holka např. přečte v novinách, že z pojídání brokolice omládne začne jíst brokolici a tuto „omlazovací kůru“ bude doporučovat i ostatním holkám, které ji ještě poděkují za radu, takže k žádnému sporu u nich dojít ani nemůže. Když si to stejné přečte v novinách kluk dojde k tomu, že se klučičí tábor okamžitě rozdělí na dva nesmiřitelné tábory – na ty co budou tvrdit, že to je nesmysl a na ty co budou říkat, že to je pravda.
0
před 508 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Protože holky jsou obecně náročnější na harmonické vztahy. Realita je však taková – často, nikoli vždy – že jedna druhou by sežrala, a tak jsou to právě ony, kdo ty harmonické vztahy rozbíjí. Vznikají mezi nimi skupinky, jedna nemusí tu, ale musí tu, a ta, co nemusí tu a musí tu, tak zase nemusí tu, co ta druhá musí, a tu, co ta druhá nemusí, musí. Jo, a všecky „klovou“ jednu, vždycky se taková najde.
Proč to není tady? Obávám se, že jenom proto, protože tu k tomu není prostor a příležitost. 🤷♀️😅
Hádají a napadají? Mi, až teda na pár protivných, nemocných a zamindrákovaných dědků (tak jako v reálném životě 🤷♀️😅), že by se tu dělo to, co popisuješ. Tak je tu hodně pacientů s hlavou, administrace to neřeší, a pokud by to nikdo neřešil, tak už je to tu dávno „schizofrenik.odpovedi.cz“. No a pak je tu ten náš – slavný a vyhlášený – Troll. Co je jedenkrát tak, podruhé jinak, ale otravuje a kope kolem sebe. A toho taky admin neřeší. 🤷♀️🙃
Tak? 🤢🤢🤢
0
před 508 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Cochee, možná si jen příliš důležitý a proto se ti to takto děje.
No, a zároveň jsem touto svou připomínkou odpověděl cappucce na dotaz! 😃
Elkone, není nic jednoduššího, než hloupé otázky ignorovat. Ovšem když se kluci chtějí hádat, a hlavně se prosazovat vůči druhému, dopadne to jako vždycky.:-)
Drap | 8213 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2715 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |