Říká se to správně. I ta nejkrásnější holka se sama sobě časem okouká.
0 Nominace Nahlásit |
Co to znamená „hezké děvče“ ?
Každému se líbí jiný vzhled, nemůžeme jednoznačně tvrdit „ta je
hezká, ta ne,“ protože každý je svým způsobem krásný.
Bohužel, jsou tu i takové, které si o sobě myslí, že jsou missky, a
chovají se podle toho…
0 Nominace Nahlásit |
Tak ja jsem to skutecne nevedela; hezka pro me znamenalo -" zdrava, v poradku",ale jak to opravdu s zenskou krasou je,divky nemohou tusit,k tomu potrebuji nejdriv „milostny vztah“, aby jim bylo spravne „nastaveno zrcadlo“,ted vim,ze jsem sexy i „v teplakach“,nebo v jednoduchem obleceni…a dale ty ruzne hlasky , co se pritel od kluku tak dozvida…(jsem pro ne velmi atraktivni),na druhou stranu se me ale kluci"boji"oslovit a tak musim vyvijet iniciativu sama…
0 Nominace Nahlásit |
Mám pocit, že ta hezká děvčata říkají o sobě, že nejsou hezká, aby jim všichni tvrdili, že je to právě naopak a jsou hezká. A ta hezká, která mají více „rozumu“ neříkají nic a pokud jim někdo řekne, že jsou hezká, tak se červenají. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Asi takhle máš holky co si připadají úchvatné, a i když to třeba není pravda tak naprosto povrchně to všem dávají na obdiv, většinou ne moc inteligentní. Pak máš holky co se sami sobě líbí a i když vidí drobné nedostatky tak s tím jsou spokojené, většinou dost pohodový, takový zdravý sebevědomí. A pak máš další skupinu nemusí být krásné ani ošklivé, ani si to o sobě nemusí myslet, ale ví, že jsou pro chlapy atraktivní. To jde spíš s věkem. Ne vždycky je to ale výhra. Já se třeba sama sobě líbím, připadám si hezká jsem i dost žádaná, ale spíš je to na obtíž. Chlapy si nějak usmysleli že hezká = blbá. Takže na mě sice všichni zírají, ale málo kdo poslouchá co říkám. Když to náhodou někdo registruje tak rychle zdrhne. Protože hezká je výhra, ovšem chytřejší a vzdělanější je hrozba. Ono hádej se s hezkou ženskou o II.světový když ona má vždycky pravdu a ví víc jak ty :D
0
před 3942 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jde to poznat hlavně z reakce okolí. Pokud okolí projevuje zájem je to znamení pozitivní, pokud okolí ochladne nebo nemá zájem, je to znamení negativní.
Jistě, že to lze poznat i subjektivně, ale to může být i zavádějící i ošklivý vzhled si může o sobě myslet něco kladného.
petra15: Hele, to už je asi po 4. za poslední týden…když se tu pořád tak chvástáš, tak bys měla poslat alespoň nějakou fotku, abychom viděli co za nádheru tu s námi pobývá :))
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |