Zajímalo by mě, jestli by si takový mistr bojových umění poradil s takovým šimpanzem, nebo gorilou. Prostě pár správných hmatů a gorila by se i přes svoji sílu válela na zemi.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3287 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Je poměrně nepochybné, že „mistr bojových umění“ je schopen zabít
nicnetušícího lidoopa…
Podobně je lidoop schopen zabít nicnetušícího mistra…
Zbytek úvah je logikou tak na úrovni pětiletého dítěte – je hezčí
Sněhurka a nebo Popelka???
😁
0 Nominace Nahlásit |
i menší šimpanz má 8 krát větší sílu než dospělý chlap.O gorile ani nemluvě. Ten souboj medvěda s chlapíkem to je kachna.V cirkusech i jinde jsou takovéto zápasy předem domluvené a slouží jen k pobavení diváků-navíc jen těch hloupějších. Navíc šimpanz i gorila mají jiný styl boje než člověk/mistr ,to co platí na člověka neplatí pro tato zvířata,mají jinou strukturu těla(mj. delší paže a mnohem silnější),navíc gorilí skus je přirovnatelný k medvědímu,atd atd.
0 Nominace Nahlásit |
Slyšel jsem o případě, kdy byl někde cirkus a vyzvali jednho dobrovolníka aby bojoval s medvědem. Byl to trenér judistů a vyhrál. Teoreticky si takovou situaci můžeš navolit na PC. Pokud jde o život dokáže každý i nemožné. Já jsem zahnal jednou kočku do kouta a zvedl hůl. Stačilo že se naježila a já se dal na ústup.
0
před 3287 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
myslíš 100% zdravou opici žijící v divoké přírodě? Z přírodního hlediska- nemožné.
0
před 3287 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
postavit se gorile to je klasická konfrontace David – Goliáš jenomže
v tomto případě…
jo biblický Samson když na něho vstoupil Duch Boží holýma rukama
zabil lva
Upravil/a: lexx
0
před 3287 dny
|