Aquapark – také bych jela 🙂 Já si dnes vytáhnu kolečkové brusle a budu si ježdění opakovat z minulého roku 😁 Vezmu s sebou psy a pojedu 🙂 Takže k večeru vyrazím. Teď ne. Zemřela bych. Je tam velké horko 😁 Ale to je dobře 😉 Takže dnešní podvečer mám naplánovaný, Zítra budu přes den uklízet celý dům a k večeru opět půjdu na brusle. V neděli pojedu na nákupy a k večeru… Brusle 😁 takže takový víkend budu mít já 😉
0 Nominace Nahlásit |
Budu mít krásný víkend,přijede holčička s vnukem a zůstanou až do příští neděle,než pro ně přijede zeťák.Už se moc těším.
0 Nominace Nahlásit |
V sobotu jdu do práce.V neděli chci jít na houby a také jezdit na kole.Nevím čemu dát přednost.Asi zvolím kolo,v lese bude lidí jak na václaváku.
0 Nominace Nahlásit |
Bumbesi, proč bohužel? Práce tě snad baví a i živí, ne? Tak juchůůů. Zase si uděláš volno v týdnu 🙂.
0 Nominace Nahlásit |
Já dnes zanechala děti u dědy,manžel odjel do práce a já jedu na dámskou jízdu s kamarádkami a budeme slavit narozeniny.Ráno budíček v sedm.Budem hoblovat a natírat prkna,asi stovku čtyřmetrových a já budu vařit pro deset kluků,pak přijedou dětičky a v neděli jedeme na houby k babičce.Ještě,že má být krásně.....
0 Nominace Nahlásit |
Zítra jedu s dětmi do Zoo do HODONÍNA a v Neděli jsem jim slíbila BONGO BRNO.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5190 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |