V neděli jsem poprvé vyjel na kolo, bylo hezky a teplo až na trochu prachu a smogu. Příští víkend má být ještě více teplo. Pojedu zase na kolo. Přijde mi škoda to nevyužít, když v dubnu je jindy chladno.
Zajímavá 0 před 233 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Využiji teplé počasí jinak
Pokud se ptáš na využití volného času o víkendu související s teplem a dobrým počasím, tak budu chodit na procházky městem a možná i půjdu na obchvat.
0 Nominace Nahlásit |
Využiji teplé počasí jinak
Příští – myšleno nadcházející? Na kole neumím, půjdu jako obvykle na dlouhou pěší procházku, možná i na dvě. To ale až v neděli, v sobotu razím bez ohledu na počasí prvním ranním vlakem do Přerova na scrabblový turnaj.
0
před 233 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiná odpověď
Budu chlastat. Jako každý víkend. Děkuji.
Upravil/a: Savier
0
před 233 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiná odpověď
Nevím. 🤷♀️ To je příliš vzdálená budoucnost, abych to řešil! 😅
Na kole jezdím celý rok. Nejsem cyklista, ale na kole jezdím celý rok – je to dopravní prostředek. Teď už je na kolo, docela, horko! 😅 Opravdu by mne nenapadlo se sebrat a jet na kole „jenom tak“, vlastně mne ani nenapadá, proč bych to měl dělat. Vždycky se někam přemisťuju za nějakým účelem (tím může být i ta cesta), nenapadlo by mne plánovat si aktivitu podle počasí! Není špatný počasí, je jenom špatný oblečení.
0
před 232 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Savier: A co tak o tom weekendu chlastáš? Toho šroubováka? A kolik toho, za ten weekend, vypiješ, mohu-li se zeptat?
Drap | 1485 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |
iceT | 426 |
Hobby |
Hry |