Mě tak oslovila dnes ráno máma a povídá „Nazdar Colombo.“ a já nějak nechápal souvislost. Napadá mě jen to, že včera na něco vícekrát ptala a já jí o tom povídal obecně, ale takovým stylem, že vlastně nedostala tu informaci, kterou chce. Jak s tím ale souvisí Colombo? Nikdy sem to v TV nesledoval. ☻
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 3045 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Colombo byl detektiv.Čili pokud někdo někoho takto osloví, tak tím myslí, že jsi detektiv, který všechno vyřešil.
Columbo je americký televizní seriál s detektivní zápletkou. Hlavní roli Columba – poručíka LAPD, losangelského policejního oddělení – hraje Peter Falk. V Československé televizi byl v začátcích uváděn pod názvem Colombo. Wikipedie
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na tom, čeho si na vás maminka cení.
Stejně tak u ostatních jedincích může jiný posuzovat vzhled. oceňovat přemýšlivost, případně snahu přijít všem věcem na kloub atd
Vzhled – snad jste na tom líp než Columbo. Ten nosil ošoupaný baloňak a jezdil ve staré rachotině, vozil s sebou Psa.
Jako detektiv měl bystrý mozek, charisma, někdy byl až dotěrný svými zdánlivě primitivními dotazy. Na nic si nehrál. neunikl mu ani detail. Vyřešil i zapeklité případy.
Nenosil zbraň, to snad vy také ne.
Můžete být rád, že vás maminka vidí jako hloubavého syna – snad.
Nebo že jste reagoval na její otázky jako Columbo, který nikdy neprozradil
přesně, co si myslí.
–
Tento seriál mám ráda, nedávno jsem vložila otázku
http://www.odpovedi.cz/otazky/proc-maji-detektivni-pribehy-z-minulosti-neopakovatelne-kouzlo-nejen-pro-ctenare-ale-i-pro-divaky
Hercule Poirot x poručík Columbo.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Souvislost může být ve výmluvných pohybech. Doporučuji shlédnout scénku Kaiser Lábus Colombo na YouTube.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3044 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Také se mohla dívat na český film a pak to plácnout jen tak bezdečně. U mě by to znamenalo dvě věci, že někdo chodí v dlouhém plášti. (Začali jsme tak doma říkat Edimu-postavě z Ulice). Nebo zvídavému člověku, kterého člověk ne a ne odbýt.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3044 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |