Chtěla bych: nové červené autíčko, jachtu, největší diamant na
světě, zlatý notebook, kabelku za půl mega, největší TV, nejdražší
mobil. Snad jsem na nic nezapomněla!!! 🙂
Ježíšku, nezbláznila jsem se. To byl fór! Postačí mi šťastné a veselé
Vánoce prožité ve zdraví a kruhu rodiny. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Říkají, že jsem senior, ale je mi teprve 63. Takže mladý jsem a odpovím. Chtěl bych hezkou roubenku u lesa, jako vejminek, ale nedostanu nic. Stačil by mi i značkový zapalovač, třeba Zippo. Hned bych běžel k nejbližšímu stohu, to by byl fajráááák!
0 Nominace Nahlásit |
Chci dokonce několik věcí. Vybráno mám a doufám, že když to nevyšlo v létech minulých, tak by to tentokrát mohlo vyjít.
0 Nominace Nahlásit |
Jak to myslíš? Že jako ti starší už nemají nárok na dárky nebo na
výběr nebo co?
A ti mladší? To si jako něco vyberou a to dostanou???
Kde je radost z překvapení?
1Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion
před 2566 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Každoročně si k Vánocům přeji nějakou zbytnost. Letos jsem si
namyslel zařízení, které částečně zbaví naši chalupu závislosti na
veřejné energetické síti:
https://www.zbozi.cz/vyrobek/unitedpower-gg-3300/
0
před 2565 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Keplere, až se ti splní sen, jako třeba mně, tak pak ti barák bude atakovat různá pakáž, gor dřevostavbu a u lesa! Napřwd ti datlové naruší roubení, straky ti pak zobákama doje*ou hliněnej výmaz, v každým záhybu stavby najdeš schovanej lískovej voříšek a ochcané a poškrábané to bude do roka tak, že bude vypadat, že tam medituješ 200 let. Pak si budeš přát vzduchovku, to mi věř, nejlépe větrovku! ;)
Tak zlé to není. Ještě jako ženáč jsem byl spolumajitelem dřevěnice staré 250 let. Byla postavená právě jako vejminek. Jedna velká světnice, velké kachláky s pecí + kuchyňský koutek. Až na mechem porostlou střechu, byla úplně v pohodě. Mech byl použit i na ucpávky mezi obvodovými trámy. A i kdyby dřevostavba vydžela jenom 15 let, bylo by mi to jedno, protože v té době už budu prdět do hlíny.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |