Teprve nedávno jsem zjistil že většinu mých srdcových filmů, her, hudby nebo třeba fotografií spojuje jedno slovo, mysteriózní…
Snažím se zjistit co to o mě vypovídá, co podle vás dělá třeba hudbu mysteriózní?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Drap před 2616 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Těžká otázka, zdá se. Dokážeš se natolik ponořit do světů sfér hudby, her, filmů a obrázků, že tě nepřestávají bavit. Jsi jejich sběratelem. Pokaždé v nich najdeš hypnotický stav. Hloubáš nad původem, smyslem a dalšími možnostmi. Stojí za to, hledat další díla která tě budou těšit a provázet. Přestaň se ptát a hledej cesty jak něco mysteriózního vytvořit. Kolikrát to bude o penězích, záleží na tobě, jestli bys chtěl jít v mysteriózních cestách a pokračovat, protože přijdou další generace, které to bude zajímat.
Typický druh hororu může být, který kromě klasického strašení může uklidnit, pomáhá nalézt jistotu a vysvětlení.
Tak sem hoď kousek vzorek, nevidím zde nic.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Lurius Nahlásit |
Pokud blíže neurčíš tato díla, nemohou se jiní vžít do tvých pocitů. Prostě to zachycuje část tvé osobnosti.
0 Nominace Nahlásit |
Řekla bych, že taky rád nad věcmi hloubáš. Nemám třeba ráda plytké filmy a seriály, rád se ponořuješ do příběhu a chceš si z toho něco odnést a ve volných chvílích se k tomu třeba znovu vracet a znovu nad tím přemýšlet. Tak to mám aspoň já.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1485 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |
iceT | 426 |