Ametyst

Co dělal Petr Pavel 17. listopadu 1989?

Vědí to aspoň jeho voliči? Kdepak asi byl?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? zjentek, OmylCZ před 15 hod Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Pepa25

Jeho vlastní slova (zdroj v odkaze) – tedy vědí:

Co jste dělal 17. listopadu před 30 lety?
Byl jsem na Národní třídě a na Václaváku. Tehdy jsem byl v postgraduálním studiu se zaměřením na zpravodajství. Vlastně jsem se učil na špiona. Ale na špiona, který měl být zaměřený na ochranu vnějších zájmů republiky, ne na tzv. vnitřního nepřítele.

Co se vám honilo hlavou?
Převažující pocit byl obrovská zvědavost. Pochopil jsem, že tam musím být, vidět to a cítit.

A viděl jste a cítil a pochopil?
Atmosféra byla tehdy úžasná. To staré se bortilo a nadšení, pro něco nového, aniž by většina přítomných měla představu, jak to bude vypadat, bylo nakažlivé.

P.S. Michodem, pokud narážíte na tu trapnou koláž, co šíří SPD, tak jste fakt trapná,.

Zdroj: https://denik­n.cz/226366/p­avel-koblihy-u-metra-rozdavat-nebudu-zemana-si-okoli-vodi-byl-jsem-svedkem-nedustojne-sceny/

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Drap

To ví sad jen on sán. Viděl ho někdo tam? Možná byl někde jinde, ale to se nedozvíme, doklady o tom, pokud byly tak už nejsou, A VŮBEC, ZÁLEŽÍ NA TOM?

0 Nominace Nahlásit

Tonda Káňa

Jistě něco strašného, na rozdíl od agenta Bureše 😂

0 Nominace Nahlásit

OmylCZ

Převlíkal kabát

0 Nominace Nahlásit

Disraeli

S Babišem a Kalouskem uzavřel tajný triumvirát a chystali atentát na Havla a Husáka. Ale nevyšlo jim to (Husákovu eliminaci posunuli o dva roky a Havel se stal jejich loutkou). Rozjeli 40letý plán na ovládnutí Evropy a to s pomocí intrik, kde v Česku, srdci Evropy, budou ve stínu tahat za nitky a pomalu uzpůsobovat věci k obrazu svému. Využili k tomu svůj mocenský vliv napříč světem a mistrnou manipulaci, kde navenek se tvářili jako soupeři a nepřátelé, leč potají zůstávají zapřísáhlými spojenci (a v srdci metalovými pařmeny.. to je taky původně spojilo). Avšak pravdou zůstává, že jakmile se jejich cíl naplní a pomocí důmyslného komplotu převezmou úplnou kontrolu, tak se skutečně pustí navzájem do sebe, protože u moci může zůstat jen jeden… Takže po listopadu 2029 nastane peklo.
Putin i celý svět jim jen zobou z ruky. 11. září? Taky jejich práce. Maličkost.

Legendy praví, že tento imperialistický pakt uzavřeli právě o půlnoci 17. Poté se pořádně ožrali, oslavili to a shodli se, že příští týden zajedou na koncert Black Sabbath do Mosky (a mj. přichystají pád SSSR, ale to byla spíš jen vedlejší akce).
Podmínky jejich komplotu dohodl Klaus a svědkem byl Zeman. Tito přísahali věrnost až za hrob tomuto spolku tří maňasů.

Buď dělal tohle, nebo cokoli jiného. Ale je mi to jedno. :D Ať už si užíval v bordelu nebo v Brazílii pozoroval svatojánské mušky.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Ametyst

Drap: Nevím, jestli na tom záleží. Polistopadoví havlisti udělali tlustou čáru za minulostí, aby se vládnoucím komunistům nezkřivil ani vlásek. Cosmesi tosmesi. Ale 17. listopad 89 je přece jen významné výročí, kde se lámaly dějiny i charaktery. A Pavel je hlava státu, ne žádný hej počkej.

Ametyst

Pepa25: Trapná nejsem, ztrapňujete se Vy, když předem víte, že jsem nějakou koláž viděla. Blbost. Neviděla, nevím, o co jde. Prostě se ptám, co dělal vychvalovaný prezident nás všech. Nemá to být tajné snad…

Tonda Káňa

Slovíčko „pokud“ značí podmínku, tedy pokud A platí, pak z toho plyne B. Pepa neříká, že jsi to viděla. „Jsi trapná, pokud na to narážíš“ – on neříká, že na to narážíš! Chápeš to??? Ty logiku 🤣🤣🤣

Ametyst

Káňo, řídicí důstojník v armádní rozvědce, s výcvikem, je výš než nějaký agent, který dělal kšefty s fosfátem z Maroka přes PZO. Ale jsi přesně ten mozek, kterému jedna komunistická minulost strašně vadí, a jiná vůbec nevadí. Ty logiku. 🤣🤣🤣

Tonda Káňa

Píšu někde, že mi jeho minulost strašně vadí? Ano, vadí mi, Pavlova taky, i když nic zas tak hrozněho nedělal…

Umíš číst, tvl?? Ty logiku 🤣🤣🤣

Pepa25

Hlavně si nesmíme představovat, že by prezident byl agent Stb Babiš – to by byla oslava 17. listopadu naprosto na palici!

Tonda Káňa

Ale prosímtě, řídicí důstojník v armádní rozvědce, s výcvikem, je výš než nějaký agent, který dělal kšefty s fosfátem z Maroka přes PZO 🤪🤪😂😂

Nový příspěvek