Přijdu takhle do OC, chci se kouknout na plánek – a ejhle, koukám na
BSOD…
😉
Džípíesku samozřejmě mám, ale ona, mrcha, nechce v budovách
fungovat…
😉
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 8Pro koho je otázka zajímavá? annas, iceT, Emefej, zzzzz, gagaga, marci1, klumprt, still před 2740 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Vzít si sebou několik set metrů provázku, upevnit u vchodu do OC a odmotávat a odmotávat. Nebo cestou házet kousky chleba, pro ten se nikdo nesehne, takže cesta zpátky bez problémů zajištěna. Nemyslíš náhodou přestavované OC Chodov? Už nové podzemní absolutně nepřehledné garáže napovídají, že by byl potřeba průvodce. Chodila jsem do OC často nakupovat bez problémů, ale nyní při rekonstrukci jsem jednou nemohla najít svoje auto a naposledy jsem se tam regulérně ztratila! Tak už na nákupy jezdím jinam.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?gecco Nahlásit |
No… to se ještě dá, protože máš hubu a nohy, tak se buď zeptáš, nebo najdeš jiný terminál. Já ale viděl před dvěma roky BSOD na bankomatu, jediném bankomatu té banky v okolí asi 7 km… a taky v OC…
0 Nominace Nahlásit |
Najít místo, kde mají čepované pivo a tam vyčkat, než tě začnou doma postrádat a vyšlou pro tebe záchranný tým.
0 Nominace Nahlásit |
Tak urcitě bych se snažil dojít, někam do širší uličky, kde jsou lidé a pak někoho nenápadně oslovit a zdvořile ho poprosit , zda by mi poradil ,jak se dostanu TAM A TAM.
0 Nominace Nahlásit |
Chytil bych toho ajtaka za ucho a ukazal mu, jak se vypina ACPI v BIOSu :D Nebo jak se instaluje Windows bez vrstvy HAL.
Upravil/a: still
0 Nominace Nahlásit |
Jsem se ještě neztratila. Ale když jsem byla podruhé v Šantovce, hledala jsem tam jeden obchod, a bůhví proč jsem si myslela, že je v prvním patře. Tak jsem to patro obešla jednou, pak ještě jednou, ale už jsem koukala na druhou stranu, a když jsem to nenašla, tak jsem sjela zpět do přízemí, že to vezmu systematicky a pak jsem to našla.
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 8228 | |
led | 4069 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2724 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |