Pokud jsi řidič, věnuj se řízení. :)
9Kdo udělil odpovědi palec? Nerevarin, jáára, Lamalam, abendsbrot23, zzzlatokopka, led, Nazdar Bazar, annas, gecco
před 3511 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Spát, poslouchat hudbu, dívat se na filmy. Ze všeho nejlepší je s někým si povídat ( a pokud to jde – zazpívat si ). 🙂
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10, gecco, zzzlatokopka
před 3511 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Z okna moc čučet nejde, pač jsou kolem dálnic stěny, no tak spát, hrát hry, poslouchat hudbu, kacat s někým:-)
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10, JájsemRaibek, marci1
před 3511 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
„ps: nečtu knihy +;)“
ideálna príležitosť vyskúšať to.
ak nepoznáte písmenká, skúste komiks.
;-Q
ps:
prečo chcete sedieť 18 hodín v autobuse?
0 Nominace Nahlásit |
Skúsení cestovatelia na dlhé trasy si vždy niečo na zábavu berú so
sebou. Pokiaľ nepoznáte písmená, čomu neverím, zoberte si so sebou niečo
na zamestnanie rúk, počúvanie, či pozeranie filmov. Prirodzene počas jazdy
si aj zdriemnú a tí, ktorým prekáža slnečné svetlo na to používajú
polomasku na oči.
Napríklad vyberať paličky z nasypanej kopy bez pohnutia ostatných paličiek
v roztrasenom autobuse vám zaberie určite dlhý čas a zaujme mnoho
spolucestujúcich.
Spoločenské hry, či hry pre jedného tiež pomôžu odreagovať sa počas
cesty.
18 hodín nie je až tak veľa, veď po ceste sú aj povinné oddychové
prestávky šoférov, pre cestujúcich na rozhýbanie sa, uvolnenie sa…
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, abendsbrot23, gecco
před 3511 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A co alkohol, piješ? Pokud ano, má autobus WC? Pokud ano, odopověď je nasnadě.
0 Nominace Nahlásit |
inspirace
http://www.csfd.cz/film/220720-ucastnici-zajezdu/
2Kdo udělil odpovědi palec? abendsbrot23, gecco
před 3511 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Koukej se z okna, mluv, hraj nějakou hru, spi, přemýšlej (to bude pro tebe asi hodně náročné), jez, pij, mrzí mě teda, že nečteš, to bych se styděla i napsat, tak čti nějaký časopis.
0 Nominace Nahlásit |
Hrát hry,být na mobilu,poslouchat písničky,spát,(já bych si hrála písničku na kelímku od Anna Kedrick),koukat se z okna,hrát takovou hru s perem a prstama které dáš od sebe a mezi ťukat mezi těmi mezerami,a to je vše 🙂
0
před 3511 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Neříkej že nečteš ani časopisy? Tak si pusť přes sluchátka nějaké mluvené slovo nebo si zahraj nějakou adventuru na mobilu, ty spolehlivě zaměstnají mozek :)
0
před 3511 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když jsem letěl letadlem (9hod) Tak jeden pán co seděl vedle mě to udělal originálně. Hned po vzletu kdy se roznášelo první jídlo si zažádal o hodně pití (alkoholického). Během hodiny se „upravil“ tak, že usnul. Po nějakém čase začal sebou škubat a všechen obsah žaludku „nenápadně, protože si zadělal obličej trikem“ začal skladovat do uličky. Smrad to byl neuvěřitelný.. Tak to pokračovalo asi hodinu. Pak doběhla palubní sestra. On vstal a šel si na wc umýt pusu. Byl na boso a tam si rozsekl o něco nohu. Tak z něho srčela i krev. Dostal x léků + obvazů atd. On spokojeně usnul a chvilku před přistáním se probudil a dělal, že se nic nestalo. Ještě se mě ptal jaký byl let.. Takže alkohol bych asi vynechal. Z autobusu Vás sice mohou vyhodit, ale co potom. Vem si sebou hudbu, bav se s lidmi okolo, zahraj si hry, dej si kafe atd :)
0
před 3510 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A co bys říkal na dlouhý let letadlem? Já to osobně snáším dobře, a to „v myšlenkách“, nic jiného nepotřebuji…i když jsou tam filmy, TV atd., každý má svůj displej a sluchátka na jedno použití…
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |