Otevřu oči.
4Kdo udělil odpovědi palec? led, aliendrone, Filip84, Disraeli
před 255 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na okolnostech. Zpravidla otevírám oči (nejčastěji), ale stalo se mi nejednou i to, že současně bleskově šlapu na brzdu a zběsile kroutím kolečkem. Tzv. probuzení typu „celkem hnus“. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Jdu uvařit vodu a hodím do sebe půllitr kombinace horké a studené vody. Pak si dám bleskovou studenou sprchu ve směru krevního oběhu a po ní černý čaj a kávu.
0 Nominace Nahlásit |
Vstanu a jdu se vymočit
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 255 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zuřivě masturbuju 😈😂 Sranda…
Po probuzení se většinou ještě chvíli převaluju v posteli a pak si jdu
umýt zuby.
Upravil/a: quentos
před 255 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Chvíli ještě ležím a potom jdu na WC. Pak si beru lék na tlak, no a pak něco sním.
před 255 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bude to znít neuvěřitelně, ale já napřed přemýšlím. 🤷♂️🤷♂️🤷♂️ Mimo jiné nad sny, jestli tam třeba něco nenajdu, nevyhrabu. Také se při jednom (když už jsem tady 🤦♂️) hned podívám „do archivu“ všeobecně, co tam ještě zůstalo a co naopak po tomto probuzení je už definitivně pryč. 😃
@elkon: Pokud na zvýšení, tak proč to zobeš, jako, však přijď hned po ránu sem a tady budou po předchozí noci nějaké mé příspěvky no a přečtení pro tebe bude na optimalizaci nízkého tlaku naprosto ideální, tvl!
0 Nominace Nahlásit |
Snažím se otevřít oči. Pokud se zadaří (teď budu za blba), vemu mobil, kouknu co nám „nakecá“ předpověď počasí, „prolétnu“ a vymažu mejly a pokud se probudí už i manželka, snažím se „vstát“ znova do dalšího „bolavého“ dne. Vzhledem k mému „pokročilejšímu“ věku to někdy trvá déle. O pracovní činnosti se ale zřejmě nejedná. 😁
Upravil/a: Jiří Bohumil
0
před 254 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Savier >>> Když si tak zpětně vybavuji tvé odpovědi i dotazy, tak mi na mysl přichází. že za minulého režimu (především v jeho ranných fázích) by ses měl DOBŘE. Tvé ohromné mozoly by totiž vedly k dojmu, že máš „správný proletářský původ“. 😉 😁
Drap | 8206 | |
led | 4067 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |