Co dělám, když se nudím? Na tuto otázku je jednoznačná odpověď: NIC.
Herbigu to není nuda, ale zábava pro osamělé muže ne? :))))))
0 Nominace Nahlásit |
hraju si s pindíkem xD
Doplňuji:
stim pindikem si delam srandu lidi xDxD
Upravil/a: HerbiG
0 Nominace Nahlásit |
Zapnu PC, TV, popřípadě volám kamarádkám a dělám si pořádek v mobilu, to dělám většinou z nudy v čekárně u doktora, či v MHD :o))
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym
před 5354 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
AHOJ HOMERE JÁ KDYŽ SE OPRAVDU NUDÍM TAK BUD JSEM U NETU NEBO JDU VEN NA PROCHÁZKU
0 Nominace Nahlásit |
Jo, já jsem se nenudila od okamžiku, kdy se nám narodila malá. Před porodem jsem pletla hlavně svetříčky různých velikostí a různé věci pro miminko a před tím jsem jen tak koukala na bednu nebo si četla.
Ale můžu opravdu doporučit proti nudě jednu věc: Pořiďte si miminko a už se nudit nebudete. Pokud bude všechno v domácnosti hotové, tak si určitě bude chtít to děcko hrát. Takže u nás doma nuda fakt nehrozí… 😁
0 Nominace Nahlásit |
To už se mi dlouho nestalo. Ale proti nudě docela dobře zabírala procházka.
0
před 5354 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já když se nudím, tak mám nohy hozený na konferenčním stolku, čumím do stropu a říkám si, jak se hrozně nudím. Ale moc často se mi to nestává, jen když jsou děti u babičky, manžel v práci a já mám všechno hotovo.
0
před 5354 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Od jara do podzimu nemám čas se nudit, protože hodně času strávím na zahradě. A to zbývající období? Buď si čtu, luštím křížovky, jdu se projít ven a nebo si dělám pořádek ve skříni.
0
před 5351 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |