Zůstal tento mladý herec blízko oblasti herectví, nebo se dnes věnuje
zcela jiným věcem?
Doplňuji:
Tento článek jsem také četl, ale zajímalo by mě, čemu se
věnuje dnes.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Elk, iceT, hanulka11 před 4985 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Film Slunce, seno a jahody (1983) měl ohromný úspěch a byla jenom otázka času, kdy přijde pokračování. Pokračování byly dvě a to Slunce, seno a pár facek (1989) a Slunce, seno, erotika (1991). Ve druhém díle Slunce, Martin Šotola nedostal přímo přes pusu, ale pohlavek ano, facky dostávali jiní. V Erotice již neměl tolik prostoru a čtvrtý díl se již nenatočil. Tyto tři filmy jsou klasikou a když se na ně budeme dívat, vždy si talent chlapce Martina Šotoly připomeneme. Martina si režiséři začali vybírat do dětských rolí.
Objevil se v dalších seriálech (Zlá krev, Synové a dcery Jakuba skláře, Chobotnice z II. patra). Zahrál si dále v Tv inscenaci Hledání v bílém obdelníku (1991) a v pohádce O zatoulané princezně (1993). Rolička v seriálu Záhada hlavolamu (1993) a několikrát propůjčení hlasu v dabingu – tím ukončil v patnácti letech, svoji hereckou kariéru.
Bohužel, nic jiného se mi nepodařilo nikde nalézt
Zdroj: http://www.fdb.cz/lidi-zivotopis-biografie/31981-martin-sotola.html
0 Nominace Nahlásit |
Na rovinu říkám: nevím to. A taky by mne to zajímalo…
Ale píšu sem tento příspěvek proto, že jsem si již mnohokrát všiml, že Hanulka11 ODPOVÍDÁ VŠUDE A NA VŠE, i když jsou ty její odpovědi totálně mimo mísu. Ta je schopná na dotaz „proč se střídá den a noc“ odpovědět ve stylu „protože 2 noci za sebou by byla nuda…“
KVALITU svých pseudoodpovědí NAHRAZUJE KVANTITOU… A je nepoučitelná. Já už fakt nevím, proč to dělá – snad že jí přibývají bodíky, nebo co…
;-(
Omlouvám se, ale musel jsem se s tím podělit…
0 Nominace Nahlásit |
Na ČT před lety běžel pořad kde se většina hlavních herců po letech
setkala a kde si říkali kdo co po natáčení dělá. ještě tam byla
Růžičková a myslím i kopřiva.
Možná, že to bude někde v archivech ČT. Jméno pořadu si nepamatuji.
0
před 4984 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek