Mám doma zakrslého králíčka- a vidím jaké to je úžasné a inteligentí zvířatko. Sestřenice má zase morče. Jsem toho názoru, že obojí je „chytré“ a může být milé stejně. Co si myslíte vy?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? chudst před 4816 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Máme doma jak morče tak králíka, takže si myslím že já to můžu objektivně posoudit. Udělal jsem následující pokus: Hodil jsem jak morčeti tak králíkovi do klece rubikovu kostku. Za 24 hodin jsem to šel zkontrolovat a ani u morčátka ani u králíčka, nebyl zaznamenán sebemenší pokrok. Z toho jasně vyplývá že králík a morče jsou na tom inteligenčně naprosto stejně. Oba sou blbý jako pučtok.
6Kdo udělil odpovědi palec? dudu, samicek333, barnajka, misa-radilka, aiv, Katru7
před 4816 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já mám doma taky králíka a máš pravdu, je to opravdu inteligentní zvíře, aŤ si říká kdo chce co chce. Morče je také inteligentní, ale králíček je podle mě víc. Ale jak jedno tak i druhé zvíře je skvělý společník a nezáleží jak inteligentní je.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím, že majitel morčete bude říkat, že králíci jsou hloupí a morčata chytrá a stejně tak majitel králíčka bude říkat, že králíci jsou chytřejší. Moc velký rozdíl v tom asi nebude.
:D Jako každá jiná majitelka morčátka si myslím, že morčata jsou mnohem chytřejší :D
0
před 4816 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
chytřejší je králík zakrslý než morče.S králíkem se dokonce dělají i souteže se skákáním přes překážky a tam běžíte rovinky s překážkama a králík to vše odskáče sám.
0
před 4814 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
S drapem nesouhlasím. všechny zvířátka jsou inteligentní, jen je musíš vypiplat. když hodíš morče i králíka do kotce a nebudeš se o ně starat, tak je jasné, že když jim inteligenci a chytrost nerozšiřuješ, bude to stát za prd. já mám křečky a měla jsem i králíka a byla jsem s nimi pořád a byli inteligentní jak blázen. dokonce mi králík na louce trhal květiny a nosil mi je do klína. a žádná tráva. jen květiny. protože párkrát viděl, že je trhám.
0
před 4807 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek