Asi si opravdu dělate legraci. Ale dodám, že existuje ještě jablko, které je umístěné v kolenním kloubu.
14Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, panenka, rynek878, Drap, anonym, P.D., brachaKarel, samolepka, kodex, opozice, hypochonDr., frit'ák, vcelkaMajka, gagaga, Nazdar Bazar
před 5371 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jablko je jedním z nejběžnějších druhů ovoce, nejen ve střední Evropě. Je plodem jabloně a jde o malvici, podobně jako u hrušky.
Chlape bídná, zcela chápu, že asi každý může mít problém
s definicí něčeho a hovorovým názvem.
Ale ptát se „jak se vaří“ rohlík je fakt silná káva.
11Kdo udělil odpovědi palec? annas, Pavel1212, trenkyvkině, anonym, I564, skrz, Ienka.seda, niekto, anyone, aIice, Nazdar Bazar
před 5371 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nemyslíš to vážně,že?Kdyby ano,je to takový to kulatý,většinou do
červena,roste to na stromech
a představ si-někdo to dokonce dokonce jí.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, Fly, Nazdar Bazar
před 5371 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jablko je druh ovoce.Existuje několik odrůd jako např.Golden delicius,Topaz,Jonatán,zelená jablka letní jablka a jejich ještě spousta.Nevím jak u Vás v Africe ale zde je toto ovoce běžně k dostání.Zkuste to,jsou zdravá a dobrá. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
já se vám opravdu divím,že mu na takové otázky z první třidy vůbec odpovídáte,to vám jde opravdu o ten jeden bod????
začali si tady s tohoto serveru dělat pěknou šaškárnu.
jj je to tak!!!!!!!!
už by se Admini měli rychle nad tím zamyslet a něco rychle dělat,nebo s tím budou muset asi zkončit sami,nebo tady zůstanou s těmi"nejlepšími" HA,HA,HA
0
před 5371 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No co jsme chtěli TO MÁME
To Bad: přesně tak,když Monarchovi vymazali protesty,ti chytří se mi zdá odešli..,
0
před 5371 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ovoce.Potom může být jablko sváru,jablko pokušení,to v přeneseném slova smyslu. Dá se vyřezávat jako ozdoba na slavnostní stůl,a nebo je základ pro další jídla,nebo destiláty.U mmě vede jablečný závin,mňam.
Zdroj: můj pblibený a poučný život.
0
před 5371 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |