Avatar uživatele
anonym

Co je příčínou poklesu produkce chleba?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, redy, gecco před 3675 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

jiná odpověď

Změna stravovacích návyků – jídelníčku.
I já si raději udělám teplou večeři, než abych si ´jen´ namazal chleba máslem/sádlem…
😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Funna

jiná odpověď

Doplňuji:
faktorů je víc a sešly se…
je spousta různého celozrného pečiva a hodně lidí se ho naučilo kupovat…
přibývají domácí pekárny…
chleba už není z těch nejlevnějších…
_____________­____________
já teda nedělám každý večer teplou večeři a chleba mám ráda a k něčemu se nic jiného, než chleba ani jíst nedá, ale obecně kupuju klasickou půlku tak jednou, max. 2× za týden…ale přitom ostatní pečivo každý den…

Upravil/a: Funna

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
redy

Kvalita

je mizerná, snad jen Znojemskej se dá ještě jíst.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

jiná odpověď

Jedinou příčinou je menší zájem spotřebitelů, ať už je to způsobeno chutí, větším výběrem dalších druhů pečiva nebo čímkoli jiným.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Funna

kvalitního chleba je spousta…jen je potřeba si najít toho správného pekaře v místě bydliště a trochu si připlatit…

před 3675 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
gecco

Přesně tak…
Chápu, že na vesnici je problém dodavatele vybírat, zase je tam ale větší pravděpodobnost, že lokální dodavatel bude ´kvalitní´.
Jinak doporučuju k ochutnání chléb Horal z produkce Globusu – je to jeden z mých oblíbených.

před 3675 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Funna

a co to je takový globus? ač krajské město, tak tu nemáme .-))

před 3675 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
gecco

No jo – výhoda ´imigrace´ do Prahy, tady jsou 3.
😉

před 3675 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Funna

VÝHODA???…do Prahy by mne nikdo nedostal ani párem volů, natož nějakými Globusy .-)…a malých „rodinných“ pekáren tu máme víc než dost…nač kupovat chleba v hypersuper

před 3675 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
gecco

;-D

před 3675 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

gecco, ty jíš i teplé snídaně?

před 3675 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
gecco

Pokud možno, ano…
Su zhýčkaný, rád vařím…
😉
Taková držťkovka nebo gulášovka ke snídani, s rohlíčkem, mňam…

před 3675 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

To jíš polévky každý den? 🙂

před 3675 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
gecco

Jo – minimálně k obědu musí být polévka (no, někdy vynechám, přecejen nemám tolik času 😉. A pokud je polívka i k večeři či snídani, tím líp.
Jak píšu, su zmlsaný.

před 3675 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
redy

🙂

před 3675 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Finance a podnikání