paul1

Co je silnější: přitažlivost zemská, nebo přitažlivost ženská?

Trochu to rozvedu:

• někdy se tyto veličiny sčítají a to tedy směrem k zemi
  • někdy zase odčítají, a to v případě, když na žebříku je muž a nad ním leze nahoru žena

a ženská přitažlivost se zvyšuje tím, že žena v sukni je dole bez 🙂

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? marci1, da ny, aliendrone před 768 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
marci1

Silnější je přitažlivost mužská: když mě v noci muchlá, přitom něco mumlá a mé vlasy cuchá. Ještě že je přitažlivost zemská a nikam mi neodlítá. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
led

Radšej predbehnem aliendrona s jeho kozmickým humorom…
Prirodzene ženská príťažlivosť je silnejšia, než zemská, pretože ako žena aj planéta Zem sú ženského rodu (tá žena, tá Zem, tá planéta).

Dodatok: (zvlášť pre aliendrona) na jeho otázku: „žena aj planéta Zem sú ženského rodu…“. Neměla by tedy být logicky STEJNÁ, když jsou stejného rodu? ;) :)

Príťažlivosť ženy je väčšia z jednoduchého dôvodu, Zem, aj keď je ženského rodu, nemá rozum, je to len hmota bez myšlienky. Žena dokáže muža pritiahnuť okrem iného aj myšlienkou v slove, čo Zem nedokáže.

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

df

mě teda holky přitahují pořád, mám silný sexuální pud a pořád bych to dělal s jinou, nemůžu za to, jsem tak stavěnej

0 Nominace Nahlásit

Lotr2008

A v čem bys měřil ženskou přitažlivost? V newtonech?

0 Nominace Nahlásit

aliendrone

Mno, to je tedy PARÁDNÍ otázka!

Víš, já vlastně doposud na celou problematiku pohlížel velmi triviálně. Vůbec mě nenapadlo pohlížet na ženskou přitažlivost jako na VEKTOROVOU veličinu. Teprvé tvé sčítací úvahy mi otevřely oči.
Pochop, pro mě je sex po ránu SUPER, dopoledne je SUPER, v poledne je také SUPER, odpolední sex je SUPER, i večerní sex je SUPER a noční sex je též SUPER! A to kdekoliv, za každého počasí i situace.
Bráno matematicky, tak je sex KONSTANTA a podmínky/okolnosti nemají na to vliv (jen za VELICE NESTANDARDNÍCH okolností ANO)! :)

(BTW – To ti tak věřím, žes DOHNAL díky zvýšené ženské přitažlivosti na tom žebříku tu ženskou, ani ve snu! A to i kdyby byla 10× na ostro! V představě jsem si spustil simulaci a vyšlo mi, že ses při pronásledování NĚČÍM ZASEKL na žebříkové šprušli, čímž byl vzestup přerušen (a z5 jsi nemohl právě díky té přitažlivosti). NJN, můžeš si podat ruku se zjentkem, nemyslíte na nic jiného, než „na TO“, prasáci! A hluboké intelektuální matematicko-fyzikální dopady vám unikají!) :D

Takže z5 k věci – Tvá poněkud vágní definice vektorovosti („někdy“, „někde“) je značně nevyhovující a vyžaduje nahrazení dostatečně exaktním popisem.
Ženská přitažlivost je v konečném důsledku VELMI podobná té gravitační (lidově řečeno, působí tam „nějaká neviditelná síla“).
Nakonec možná bude platit i princip ekvivalence mezi ženskou a gravitační přitažlivostí, podobně jako platí obecně relativní princip ekvivalence (nerozlišitelnosti) mezi setrvačným a gravitačním zrychlením. Náhoda? ;)

Gravitace je vlastně podle pana Einsteina (obecná teorie relativity) zakřivení prostoročasu. Kteréžto má na triku TENZOR energie a hybnosti (nikoliv VEKTOR)! Fakt, že ve skutečnosti jde u ŽENSKÉ přitažlivosti o tenzor (vyššího řádu, než vektor!) by mohl vysvětovat zdánlivě nahodilé směrové působení, ale v zásadě jde jen o stanovení složek tenzoru ženské přitažlivosti a jejich kvantifikaci! A nezapomeň, že podobné účinky > prostorové deformace (chceš-li změny velikosti něčeho) má i ženská přitažlivost! Tedy další podobnost, je to optavdu další náhoda? Navíc jak jsem předeslal – určité okolnosti nehrají za běžných situací roli, leda v EXTRÉMNÍCH případech. Stejné to je i s relativis­tickými projevy, které jsou v praxi téměř neznatelné a k jejich měření je třeba VELICE přesných přístrojů. Pokud ovšem změníš situaci na extrémní (podobně jako za daných podmínek v relativitě, tedy extrémní gravitace či případně extrémní rychost (blízká rychlosti světla), tak začnou být tyto vlivy ZNATELNÉ (viz výše – extrémní situace).

No to mě potento na holý záda! I když je OTR doslova palicí mezi fyz. zákony, tak víme, že NENÍ definitivní teorií gravitace. Něco je potřeba doladit. TYWOE TYS DOST MOŽNÁ ZDEKLOVAL EINSTEINA, páč nezahrnul do OTR ŽENSKOU PŘITAŽLIVOST!!! :D :D :D

Tedy pánové (no, MOŽNÁ i nějaká dámo ;) :D), cítíte se zde někdo na exaktní zformulování výše uvedeného do rovnic? Já si se svým skromným matemetickým skillem netroufám. O Nobelovku se pak šábneme! ;) :)

0 Nominace Nahlásit

Porkman

Někdy bych řek, že i ta ženská;-)

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
aliendrone

led>>> Ó spanilá všechnokrásko, nějaká chybka se vloudila, ne? ;) :D :D
Cituji: „…ženská príťažlivosť je silnejšia, než zemská, pretože ako žena aj planéta Zem sú ženského rodu…“. Neměla by tedy být logicky STEJNÁ, když jsou stejného rodu? ;) :)

I když logika je též ženského rodu a ŽENSKÁ LOGIKA dvojnásobně! Tudíž NWM jestli to nakonec není vpořádku. ;) :D :D

Nový příspěvek