jirka F

Co je to chechtací droga?

Kolikrát jsem to slyšel ale co to znamená?

Zajímavá 0 před 523 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Filip84

Pro Tebe je podstatná jednoduchá informace: to je mák, a na to se vyser! 👌🤪🤓

Jinak zas nemí šesky, nebo co je na tom k nepochopení?: je to něco, čeho když si šlehneš, nebo se tím zkouříš, tak se budeš chechtat, ne?

Tak taky jsem, za mlada, trávu párkrát zkusil. A já měl docela i štěstí na společnost, že ta tráva nebyla žádná podlampovka, nebo tak něco, prostě že to bylo kvalitní hulo, takže ano, tak z 90% byl můj stav „chechtací“.

No a tak co na tom nechápeš? Ono, obecně, když jsi zkouřený, tak ti ten mozek tak jako těká z místa na místo. Chvíli tě něco baví, pak už tě to nebaví. A tak různě. A taky dokážeš brillantě rozvádět (teda třeba Ty ne, víš co, fakt jako nevím!), takže se chytneš myšlenky, že co kdyby moucha byla úplně veliká. Prostě sedíš venku, ne, sedne si na stůl před tebe moucha. A tebe napadne, co kdyby ta moucha byla úplně veliká, já nevím, jak kapesní pes, třeba. A protože jsi zkouřený, tak si to představuješ, jak ta moucha sedí, veliká, blbě čumí, a v tu chvíli ti to přijde jako největší legrace na světě. No, tak se chlameš, a ten / ta, s kterým jsi zkouřený, tak vůbec nechápe, čemu se chlameš, protože jí to nejsi s to vysvětlit, ty myšlenky ti těkají tak rychle, že než bys to sesumíroval do smysluplné věty, tak už tě, vlastně, žádná moucha nezajímá! 😅😂

Nebo si představ nějakého teatrálního člověka, tak jako nechci říct Tebe, protože Tě osobně neznám, no ale budeš dobrý příklad, jak jsi důležitý, jak trojctihodná prdel. Tak, úplně na rovinu, mi to přijde směšné i úplně normálně, ale normálně mi to je úplně u prdele. No jo, jenže když jsi zkouřený, tak je to dobrý stimul, nějaký takový důležitec, víš co. A čím víc je důležitý, tak tím více je směšný. No a ty si to v myšlenkách rozvádíš.

Jako dělají to i jiné látky, než tráva, jenom já s ničím jiným nemám osobní zkušenost. Taky ta tráva je relativně bezpečná, prakticky na tom není fysická závislost a nejde se, jen tak lehce, předávkovat, aby ti něco hrozilo. Prostě máš stav, ten může být positivní, může být ale i docela neutrální, a taky docela negativní. Obecně to prohlubuje emoce, takže když je Ti blbě, bude Ti trojctihodně blbě, většinou. Ten stav naběhne, nějakou dobu trvá, a pak postupně vymizí. Kdežto u „prášků“, co si šlehneš, spolkneš, šňupneš atp., tak tam to až tak kontrolovatelné, předvídatelné, ne­ní.

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce
Filip84

Já si vzpomínám, teda nebyla to představa veliké mouchy, ale něco na ten způsob, a kamarádka vůbec nechápala, čemu se směju, velmi rychle zjistila, že jako fakt jsem těžce ve svém světě, a že jí to vysvětlovat nebudu, ale smích je nakažlivý, zvlášť když je taky zkouřená, tak se začala taky chlamat. No a jak se začala chlamat, tak se jí chtělo chcát, protože to tak funguje. Tak se šla vychcat, jenže mi v tu chvíli došla „inspirace“, prostě mne to, čemu jsem se chlamal, přestalo bavit, a teďka jsem čistě zjistil, že mi chybí baba jako! Tak jsem jí šel hledat, a hned mne napadlo, že si jako hraje na schovku. A ne, ona si fakt nehrála na schovku, ona se šla jenom vychcat, no a holky musí čapnout, že jo, tak jim to chvilku trvá. Tak jsem jí našel, a já už fakt nevím, co jsem jí řekl, taky už je to minimálně deset roků, ale jak jsem jí to řekl, tak se začala sama chechtat, a tak tak, že se v tom pochcaném nevymáchala! No a, samozřejmě, že mi to přišlo extra směšný, takže byl další nával smíchu.

A to ti tak vydrží do doby, jak to začne vyprchávat. Někdy ti to uteče, že ti to připadá jako pět minut, někdy se ti, naopak, zdá, že to trvá hodin a hodiny, ale v reálu jsou to desítky minut až jednotky hodin, tak řekněme hodina až hodina a půl v průměru.

Nový příspěvek