Ahoj, potřebuji pomoc. Na Country radiu jsem zaslechl jednu píseň. Podle textu mi ji ovšel nenašel ani Google, ani vyhledavače hudby v mobilu (Shazam, SoundHound). V písni se zpívá: "Ten, kdo chtěl vždycky nejvíc, nakonec zůstal sám. Ten, kdo neměl nikdy nic, tomu tleská plnej sál. Opakuju – je to country a vybrnkávají tam celkem rychle. Mám krátkou nahrávku z rádia, ale tu sem nejde vložit… :D
Zajímavá 0 před 3069 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jednoducha odpoved, zkusim pohledat, ale ja bych napsala dotaz do Country Radia nebo si tu pisnicku nechala zahrat na prani.
Upravil/a: yuko
0 Nominace Nahlásit |
Psal jsem na FB Country radia, a i když už tam několikrát po tom byli, nikdo neodpověděl. A na netu jsem ji právě nenašel. Zkusím ještě napsat do studia, díky. :)
Vypada to, ze text te pisnicky neni na Internetu. Pozdezrivala jsem Pepu Nose, ale fakt jsem to nenasla. Kolikrat si zapamatuji treba dve slova z pisnicky v anglictine a najdu ji na youtube. Asi nezbyva nic jineho, pokud neodpovi, poslouchat country radio a treba tu pisnicku budou zase hrat. Ale poislam Vam jinou hezkou pisnicku 🙂 i kdyz original je to irska pisnicka. Ale jde o ten text a zpiva Milan Dufek https://www.youtube.com/watch?v=CvaVLdxzkd0