Možná nemáte hoši pravdu ani jeden. Přišel jsem na to (a je třeba na to poujázat), že se to děje při přechodu z jedné stránky na druhou. Na tapetě vidíte pouze určitý počet otázek, dle nastavení zobrazení vašeho monitoru. No a při přechodu z aktualní stránky tapety na starší A NAOPAK se „v místě sousledu – posloupného navázání otázek na sebe v čase (nebo jak to mám kurňa říct (;), toto prostě stane a není nijak dáno, v kterým místě se "spoj“ zobrazí na monitoru, bo odvislé je to právě od nastavení jeho zobrazení! Jsem rád, že všichni pochopili. (; ((;
Podle mého jde skutečně o chybu"doma" (i když je to chyba webu), protože při pokusu odstranit jednu z dablovaných otázek, zmizí obě. Proto NEMAZAT! Praxe.
Upravil/a: zjentek
3Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz, Mc Merkurion, dust8
před 1499 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Mc Merkurion Nahlásit |
Není to chyba webu, to jen uživatel vložil otázku nedopatřením 2×. To se párkrát přihodilo i mně, ale já mám tu výhodu, že si jednu hned můžu skrýt.
0 Nominace Nahlásit |
Tohle se tu řešilo už minimálně dvakrát od nové verze webu. Ale bylo to tu i před tím.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 1499 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To nevím. Keplere, otázku jsem položil jednou, takže chyba není na mé straně. Není to poprvé.
0 Nominace Nahlásit |
Horší chyba, která se mi teď už 2× stala, že jsem měl rozepsanou odpověď a něco zmáčkl. Načež mi část textu odpovědi zakryly boční reklamy, které nešly odstranit. A já neviděl celý text a nemohl ho upravovat. Chvíli mi trvalo vykoumat, jak ten rozepsaný text zkopírovat do schránky, přestože se nemohu kurzorem dostat na jeho začátek…
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |