Ametyst

Co je vám bližší ?

Jít do kostela nebo na duhový Prague Pride?

Hlasujte v anketě
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? GM, aliendrone, OmylCZ před 2 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Savier

Kostel

Prague Pride 🖕🖕🖕

Upravil/a: Savier

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Tonda Káňa

Kostel

Co je ti bližší: jíst řízek s tatarkou, nebo bez ní?

Jinak to je otázka, jako kdyby ji položila nějaká alternativní verze Rokia, tvl 😂 Příště se zeptej, jestli se nám líbí nějaký obrázek, třeba dva líbající se černí gayové 🤟🏿

0 Nominace Nahlásit

jirka F

Kostel

Tam ti to vysvětlí pan farář dokonale. Že prý z těch kteří si nechají změnit pohlaví se nestane žena, ale kastrát. Jednou to zmínil v kostele při mši.

Upravil/a: jirka F

0 Nominace Nahlásit

aliendrone

Kostel

Tak v letním parnu asi každý rozumný člověk (i ateista) upřednostní KOSTEL. Už jen proto, že na té druhé možnosti musí být HROZNÉ TEPLO! 😉 😁

0 Nominace Nahlásit

Disraeli

Kostel

0 Nominace Nahlásit

Drap

Jiná odpověď

Nenavštěvuji sice ani jedno, pokud bych si přesto musel vybrat, tak to bude kostel. Většina kostelů má zajímavou architekturu, často i historii a člověk tam potkává převážně normální lidi.

0 Nominace Nahlásit

Pepa25

Kostel

Do kostela chodím pravidelně (naposledy včera). Na Prague Pride jsem nikdy nebyl, ale neměl bych s tím problém (v roce 2013 jsem dokonce litoval, že jsem tam nebyl, protože tam byl Martin C. Putna s památným transparentem „Katolické buzny zdraví Bátoru“).
Z mého pohledu to není NEBO. Vidím totiž dost velký rozdíl mezi důvody účasti na obou místech …

0 Nominace Nahlásit

Rokio

Jiná odpověď

Ani jedno.

0 Nominace Nahlásit

OmylCZ

Jiná odpověď

Ani jedno protože nejsem věřící a jsem hetero

0 Nominace Nahlásit

elkon

Jiná odpověď

Ani jedno, do kostela jen jako turista.

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Jiná odpověď

Ametystík, VÝJIMEČNĚ musí i zjentek souhlasit se zdejšími těžce nevyrovnanými kontra dezoláty v tom, že ta otázka je FAKT DIVNÁ, na tvou úroveň. Ale snad to neva bobik, ne abys z toho byla přešlá. 😘🌹

Jinak, než úchylové od A do Z, je mně nakonec bližší třeba i ten kostel. Úplně nejlépe pak prázdný!😉

0 Nominace Nahlásit

Filip84

Prague Pride

Mi trans, queer a spol. vůbec nevadí, proč by mi měli vadit?

Jako jasně, jsou mezi nimi toxičtí lidé, co svou sexuální orientaci (vlastně nejen sexuální, ale to by bylo házení perel sviním, že?) politisují, nebo bojují s větrnými mlýny, radikalisují se, ale tak to je normální, je to tím, čím si prošli, holt život není krásný a lidi jsou svině – o tom ty, se svými předsudky v horách, musíš vědět, poněkud, víc, že.

Co bych dělal v kostele? Poslouchal ty shit says zvané homilie? Proč bych tam chodil? Jsou tam úplně jiní lidé, než já, tak jako? Nepotřebuju dělat světovou revoluci. 🤦‍♀️

Jinak je to otázka, poněkud, „baronovská“: jeli byste raději metrem, nebo atomovou ponorkou? Tak jako? Atomová ponorka většinou nejezdí tam, kde metro, racionální by bylo se zeptat, jestli by raději jeli metrem, tramwayí, nebo busem, ne? 🤪🤦‍♀️

A nebo ještě něco úplně jiného: jeli byste raději metrem, nebo si dali smažený sýr s rejží? 🤪🙈🙈🙈

Upravil/a: Filip84

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
plebs

Hospůdka u Zelené kočky mančaft a poradci

Filip84

jyřýk🤪: Transice není jenom o vaginoplastice, jak se odborně nazývá operace, u které dojde k preparaci penisu a varlat a vytvoření vulvy, klitorisu a stydkých pysků.

U tebe je to, mimochodem, otázka ryze hypothetická, poněvadž ty, se svými diagnosami, nemáš šanci tak náročnou operaci přežít. Přežít asi ano, ale to není celé, že, ono i roky trvá, než ta neokunda bude citlivá …

Vaginoplastika je to poslední, pokud jde o HRT.

A proč se o tom bavíš se svatým parasitem? Najdi si trans ženy, pobav se o tom s nimi! Pobav se s trans ženami, které k vaginoplastice nedošly – každá pro to má svůj důvod.

Tohle je fakt bisarní a ty jsi bisarní magor! 🤪🙈

Tonda Káňa

Jirka F: No, jako stane se z tebe pak kastrát, ale co na tom, pokud se pak cítíš lépe? Faráře bych nebral jako validní zdroj rad, pakliže sám nejsi věrný křesťan. Pak tě ale posedl ďábel, když si chceš změnit pohlaví 😁 Rychle pro svatou inkvizici! 😅

Pokud chceš rady, tak navštiv sexuologa. na faráře se vyser, ten o tom nic neví…

Nový příspěvek