Urážet a léčit si komplexy, anebo se snažit radit lidem? Sleduji poslední dobou tento server a čučím.
Jinak mám se dobře. Přítelkyni mám a i na klid de facto práci. Pro rejpaly.. 😉
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? rouzi, Anikitos před 2471 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nebýt komentáře pod otázkou, asi bych musel říct, že ji nerozumím. Co je mým smyslem na stránce? No, ale jinak k tomu dalšímu: trošičku urážet, trošičku si léčit komplexy, trošičku radit lidem, trošičku rejpat, trošičku se pobavit a něco se dozvědět. Jinak je fajn, že se máš dobře, ale stále nevím, na co tu přítelkyni vlastně máš, když píšeš: „Přítelkyni mám a i na klid de facto práci.“ To se teď ptám jako rejpal 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Už jsem tu na to odpovídal a od té doby se to nezměnilo. https://www.odpovedi.cz/otazky/proc-chodite-na-tuto-stranku
5Kdo udělil odpovědi palec? led, orwell, annas, anonym, briketka10
před 2471 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nemyslím si, že VŠE musí mít nutně pro člověka nějakej smysl.
Anebo zkus směrovat dotaz na zakladatele stránek- co je smyslem jejich existence.
Upravil/a: zjentek
4Kdo udělil odpovědi palec? orwell, led, annas, briketka10
před 2471 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otázka tohto typu sa v pravidelných intervaloch opakuje. Ak chcete vedieť a poznať viac, nestačí len pozerať svoje príspevky a reakcie na ne, ale ponoriť sa do hlbín tejto stránky, nebáť sa trocha práce a času a pochopíte aj zmysel tejto stránky, rovnako ako aj zmysel zotrvávania mnohých užívateľov na tejto stránke.
Opakovanie je síce matkou múdrosti, ale opakovať sa na to isté je už trochu únavné a otravné.
Každý, kto sem vložil viac než 2 príspevky, mal k tomu svoj dôvod a videl zmysel v zotrvaní na tejto stránke
Upravil/a: led
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Drap, briketka10, orwell
před 2471 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nudil jsem se. Tak jsem to tady po delší době otevřel. Momentálně jsem neměl ani nic smysluplného na práci … Pokud se chci něco dozvědět, tak chodím jinam. Tady se spíš chodím pobavit případně posílit své ego, když čtu některé otázky či odpovědi, abych se jako utvrdil, že nepatřím k té dementní polovině národa… jak někde říkal Zeman. Což zase na druhou stranu není tak úplně výhra, protože ta druhá půlka jsou myslím alkoholici, říkal… 🙂 To si ale ověřovat nemusím. To přece vím, jestli piju, nebo ne. S tou demencí to je jen subjektvní, a tak není od věci přesvědčit se, že je na tom mnoho lidí hůř…
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Já to definoval ve svém „profilu“. Urážet a léčit si komplexy nemusím.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |