"Gratulujeme!
Ahoj opera38@seznam.cz,
Byli jste náhodne vybráni online „kolem štestí“, protože jste aktivním uživatelem e-mailu, abyste obdrželi dar ve výši 1 200 000 $. Jedná se o dar od The Hunter Foundation, která se zavázala venovat 1 miliardu liber charitativním organizacím a jednotlivcum po celém svete. Chcete-li získat další informace, okamžite odpovezte a potvrdte svuj e-mail.
Dík.
The Hunter Foundation"
No a jak já, zjentek, vím cokoli o důvěryhodnosti sdělení?
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? marci1, aliendrone, Savier před 510 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tak to mě jiní „hodní lidé“ nabízeli i 1 500 000 dolarů. Asi
museli být zklamaní, prachy nechci, kazí lidi. Asi proto je také oni
nechtějí! Omlouvám se, prachy nechci, jsem šťastná, zamilovaná, budou si
je muset nechat!
😄 😄 😄
3Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, Pepa25, aliendrone
před 510 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V tom prípade nech vás uteší správa:
„Zostávate Človekom“
Naozaj je milionár/miliardár predstaviteľom šťastného človeka? Alebo sa
stáva „Zhrňajom“, ktorý si už život bez bohatstva ani nedokáže
predstaviť?
2Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, aliendrone
před 510 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ále bejku… prachy jsou JENOM prachy (budou tu VŽDY [a DOSTATEK!], když mineš tyhle, budou jiný, stači se jen po nich ohlížet a něco pro ně udělat). ZAMYSLI SE ale nad možností, že promrháš šanci na ŽIVOTNÍ LÁSKU! 😉
„Ahoj zjentek, jmenuji se Oksana/Ruslana/etc. Je mi 27, jsem uprchlík z Ukrajiny a sleduji již delší dobu na ODPOVĚDÍCH (případně i jinde) tvé příspěvky, které se mi moc líbí. Moc ráda bych se s tebou seznámila osobně. Bohužel nemohu za tebou přijet, protože jsem bez prostředků. Pokud máš zájem se se mnou setkat, pošli mi na účet peníze na cestu, moc ráda tě uvidím. Nezapomeň kliknout na přílohu tohoto e-mailu, kde je moje fotografie. Ahoj, těším se na shledání!“
Tak TOHLE je teprve „dilema ohledně důvěryhodnosti sdělení“! Jsem si myslel, že směřuješ k VYŠŠÍM cílům, než aliendrone s jeho monetárním determinismem. VZPAMATUJ SE, jinak dopadneš jako on (slatóóó, MOJE SLATÍÍÍŠŠŠŠKÓÓÓ, miláááášek!!) – a TO bys jistě NECHTĚL! 😁 😁 😁
Upravil/a: aliendrone
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8213 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2715 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |