Dobrý den, po dokončení základní školy bych se chtěla dostat na konzervatoř (hudebně dramatický obor, herectví), podrobnosti už rozepisovat nebudu, protože jsem to zde psala už dříve a ptala se na otázku související s konzervatoří, teď se ale ptám na něco jiného…když bych se opravdu rozhodla, že půjdu zkusit talentové zkoušky na konzervatoř a bohužel bych je neudělala, co potom? Kam semnou dál? Vezmou mě na nějakou jinou? Zajímalo by mě, co dělají uchazeči, kteří se připravují na talentové zkoušky a dozví se, že je neudělali. Přeci se celou dobu připravovali na talentové zkoušky, nemůžou jít dělat třeba přijímací zkoušky na nějakou klasickou střední školu, když nejsou připraveni a „počítali“ s konzervatoří. Snad se tu něco dozvím, protože nad touto školou stále přemýšlím víc a víc a časem tu možná nějaké další otázky přibudou, protože mám pořád strašně moc nejasností a u nich otazníky. Předem děkuji;)
Zajímavá 0 před 885 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Půjdeš na brigádu a za rok to zkusíš znova. Časem také můžeš změnit názor a najít si školu z jiného oboru. Vystudování umělecké školy ti velké peníze nepřinese.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud se tam nedostaneš, tak tam zkrátka nebudeš a budeš muset jít dělat něco jiného.
0 Nominace Nahlásit |
Tak, snad, máš v záloze jinou školu, ne? My jsme to takhle měli.
Jestli nemáš, svět se nezboří. Půjdeš makat! Bože, nebudeš první, ani poslední. I kdybys nemakala: víš, co slušných lidí se živí tím, že se ti ostatní válí, nebo chlastají? Každý svého (ne)štěstí strůjcem.
Hlavně se v tom nepatlej, jak se v tom patláš. K ničemu to není, akorát si zaděláváš na zbytečné psychické potíže z přetěžování mozku. Duševní hygiena.
0 Nominace Nahlásit |
Je dobré mít záložní plán a taky mít představu o tom, které obory jsou z hlediska poptávky po absolventech a z hlediska financí lepší a které jsou horší. Před časem tu někdo psal, že by chtěl přestoupit z konzervatoře na obor automechanik.
0
před 885 dny
|
0 Nominace Nahlásit |