Ja kdybych byl chirurg, tak mi nejake psiknuti nebude delat zadny problem. Horsi by byly zalezitosti z jineho otvoru. Taky aby ne, kdyz si v pul druhe rano vstanu a dam klobasku se ctyrmi chleby a o pul hodiny pozdeji, kdy uz nemohu spat, si jdu dat jablka. Potom je to do rana strelecky koncert. Dekuju.
0
před 770 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud to není polní nemocnice, nebo nějaká extrémní mimořádná událost, tak chirurgus není nikdy na operačním sále sám. Je tam instrumentář/ka, který podává nástroje, je tam jiný lékař, který asistuje, no a je tam další personál, který, např., utře operatérovi zpocené čelo, poněvadž ten je sterilní.
Pokud by se, tedy, chirurgus potřeboval vysmrkat, tak mu ten personál, někde bokem, sundá roušku, přidrží nějakou „gázu“ u frňáku, no a on se vysmrká.
Pokud by dostal „he pčík!“, ale opravdu pořádný, že by se, třeba, ještě chytil rukavicemi roušky (reflex), tak asistující lékař by přebral, dočasně, operaci, on by odešel mimo operační sál, tam se umyl, vydesinfikoval a převlékl do sterilního (je tam na to taky asistence), no a pak by se vrátil na sál a pokračoval v činnosti.
Pokud by to byl malý „he pčík!“, tak to pobere rouška a bylo-li by jí potřeba, v té příčině, vyměnit, odešel by stranou, no a ten čelo utírající personál by mu jí, prostě a jednoduše, vyměnil.
Až tak jednoduché to je. 🙂 Lékaři jsou také lidé a počítá se s tím.
0
před 770 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vytáhne nástroje z rány, otočí hlavu s rouškou na ústech, pšíkne a jede dál. :)
0
před 770 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
VaclavZeman
Tak to je přece logické ;D Krátký časový odstup, mezi masem a cukrem
z jablek.
Obecně se ví o nešvaru české kuchyně (následných rakovin střeva, nebo
jen dyspeptických obtíží). Jen se to lidem, tak nějak nesděluje…. Kdo se
zajímá, ví, kdo má dyspeptické obtíže, vytuší. Ta kombinace
/předčasný příjem cukru je zrádná. Cukr a tedy i ovoce se nemá
kombinovat se zeleninou, ani s masem (uzeninou aj.). To pak, v lepším
případě způsobuje ten Váš rachot. ;D
Podobně je to s mixem rozdílných bílkovin živočišného původu. Tedy
nevhodná/nežádoucí kombinace maso x sýr, maso x smetana, maso x cukr.
Ideální je odděleně a odstup alespoň 1 – 1,5 hodiny. Omáčky s masem,
koprová, svíčková, rajská, švestková apod., dávají střevům a
trávícímu traktu pěkně zabrat ;D A když se to záhy zazdí sladkým
dezertem, tak je dílo dokonáno.
VaclavZeman: Po klobásce s chlebem a jablkách bys operoval a přitom bys ještě pacientovi průběžně dodával inhalační látky pro narkózu.
Drap | 8228 | |
led | 4069 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2724 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |