Eirelav

Co mám dělat když je jedno sluchátko tišší?

Mám bezdrátová sluchátka. Mám je asi rok a jedno sluchátko začalo hrát o dost tišeji. Zkoušela jsem je vyčistit ale nefungovalo to. Zkoušela jsem je resetovat, odpojit a připojit, ale nic nefunguje. Co mám dělat?

Zajímavá 0 před 628 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Alesh

Reklamovat?

0 Nominace Nahlásit

da ny

Koupit si nová.

0 Nominace Nahlásit

Manfred05

Pokud je jedno sluchátko tišší než druhé, existuje několik možných řešení:

Očistěte sluchátka: Zkuste očistit sluchátka a konektory, zejména pokud jste je používali venku nebo v prachu. Často může dojít k ucpání sluchátek nebo konektorů a to může způsobit, že zvuk bude hlasitější v jednom sluchátku než v druhém.
Zkontrolujte kabel: Zkontrolujte, zda kabel sluchátek není poškozený nebo zlomený. Pokud je kabel poškozený, může to ovlivnit kvalitu zvuku a hlasitost.
Zkuste jiné zařízení: Pokud máte pocit, že problém je na straně zařízení, jako je například počítač nebo telefon, zkuste připojit sluchátka k jinému zařízení. Pokud jsou sluchátka stále tišší, pravděpodobně je problém na straně sluchátek.
Vyčistěte sluchový kanál: Pokud máte sluchátka, která se zasouvají do ucha, mohou se ucpat sluchové kanály. Zkuste proto jemně vyčistit sluchový kanál a zkontrolujte, zda se hlasitost nezlepšila.
Nastavte hlasitost: Pokud vyloučíte všechny tyto možnosti a stále máte pocit, že jedno sluchátko je tišší než druhé, můžete se pokusit upravit hlasitost v nastavení zvuku na vašem zařízení.
Pokud se problém stále nevyřeší, může být nutné si pořídit nová sluchátka nebo je dát na opravu.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek