Mám na víčku vystouplej beďar už hodně dlouho a nevim co s tim mám dělat, když se ho skusim vymáčknou tak mě to strašně bolí, ještě jeden pod okem a taky to bolí,prosím poraďte mi .....Děkuju =)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? elektrikář, hanulka11, dědapetr, RQLM před 4939 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nemusí se jednat o beďara,jak píšeš,ale o podkožní tuk. Vypadá to stejně,ale nedá se to vymáčknout. Vypichuje se to sterilovanou jehlou a dělají to na kosmetice při čištění pleti,takže neváhej a objednej se,co nejdřív na kosmetiku a je to. Navíc vyčištění a namasírovaní pleťi je moc příjemné a uvolňující,mohu jen doporučit!
0 Nominace Nahlásit |
Ono se to časem srovná, neboj. Hodně si omývej obličej vodou, nechoď spát s make-upem. Na noc si dej nějaký hydratační krem – takle „oblbneš“ ty žlázky, budou si myslet, že mazu je dostatek a nebudou ho v takové míře produkovat =). Opatrně s pudrem, který pokožku vysušuje. Jinak také pomáhá napařit obličej a pak jemně očistit/osušit vatov. tamponky.
0 Nominace Nahlásit |
víčko je hodně citlivé
a mačkáš-li nezralej tak to nejde ,tím jen oddaluješ zrání , nech ho den
dva ještě a pak se vyloupne lehce . Vím, že bys chtěla aby už byly pryč
,ale to holka neurychlíš . Zkus je opatrně potřít tee trea /koupíš
v lékárně/ ale pozor ať ti to nevnikne do oka.
4Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, iceT, dědapetr, ona neví
před 4939 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jestli je to beďar vřele doporučuji takovou tyčinku od Nivea… Je bílá s modtým víčkem a je z řady na beďary 😉
Pokud je to tukový váček… Moje mamka chodila k doktorovi, mě se objevily zatím dva a pokaždé jsem si je vymáčkla normálně. Bolí to hodně, ale dá se to překnousnout 😉 (Žádná infekce ani jizvičky)
2Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, ona neví
před 4939 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Napařil bych jej heřmánkovým čajem a nechal být mačkáním si tam zanseš jen infekci. Jen zvaž co bude dnes lacinější kosmetika nebo lékař.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |