Dobrý den, mám jeden problém. Nastoupila jsem do 1. ročníku gymnázia a zjistila jsem, že bych radši chtěla chodit na pedagogickou. Jsem tam sice jen první 2 týdny, ale bojím se, že to nebudu zvládat a stíhat to všechno učivo, kterého je fakt hodně. Přemýšlím nad tím pořád a myslím, že bych radši chodila na pedagoigickou, abych pak mohla dělat učitelku v Mateřské škole. Ale bojím se toho, co na to řeknou rodiče a učitelé, protože jsem na gymplu jen týdny. Neporadil byste mi někdo, co mám v téhle situaci dělat?.
Zajímavá 0 před 4433 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
jedině sbírat odvahu, protože jestli přestoupit, tak na začátku roku. Pak to bude čím dál těžší, už budete přestupovat „z rozjetého vlaku“
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4433 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
to, že přestoupíš ti neudělá nic lehčí… jestli si myslíš, že se střední pedagogickou můžeš učit v Mateřský školce ,tak jsi na omylu, k tomu potřebuješ vysokou pedagogickou, tzv. mateřinky… a na Vš se dostaneš stejně tak z gymplu jako z pedagogické…
ale je to tvoje rozhodnutí… náš spolužák přišel na gympl jenom první den a hned druhý den přestoupil na jinou školu, na tu, na kterou chtěl jít původně…
0 Nominace Nahlásit |
To je pravda. Ale bojím se hlevně toho, že na mě budou naštvaní ohledně knížek a toho ostatního. Protože mi koupili knížky na gmynázium a ted by to bylo všechno na nic. Prostě zahozený peníze.