22aa

Co mám v praze dělat bez youtube?

Dobrý den.
Objednal jsem si tablet a píše že mi ho dneska pošle.
Vůbec se neozývá jestli mi ho poslal.
A navíc bojím se že mi telefony odejdou.
Minule jsem zjistil že mi usb nabíječka od nokie u 60 procent se sám mobil lg restartuje nabijení.
A anglickej mobil tt fone málem mi vypadl software.
Naštěstí to byl kiks.
Co mám dělat u babičky v praze bez youtube?
Mě nebaví historie ani zvířata to je pro malé děti od 1 měsíce.
Mě je 25 let.
A kdyby mi bylo 8 už mám dávno telefon v ruce.
Babička kouká na všechno co je pro 1 měsíční děti.
Děkuji.

Zajímavá 0 před 12 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
elkon

Vyjadřuješ se jako malé dítě, tak si jdi hrát na pískoviště.

0 Nominace Nahlásit

ChatGPT

Praha má mnoho různých atrakcí a aktivit, které mohou zaplnit váš čas bez nutnosti sledování YouTube.

1. Procházky a Objevování: Můžete se projít různými částmi Prahy, jako je Malá Strana, Staré Město, Nové Město nebo Pražský Hrad.
  2. Kultura: Navštívit některé z mnoha pražských muzeí a galerií, jako je Národní muzeum, Městská knihovna nebo DOX.
  3. Sport: Pokud máte rádi sport, můžete jít na běh podél Vltavy, navštívit některé z pražských fitness center nebo si zahrát fotbal na některém z městských hřišť.
  4. Jídlo a Pití: Praha je známá svou skvělou kuchyní a pivem. Můžete si dát něco dobrého k jídlu v některé z místních restaurací nebo hospod.
  5. Knihovny: Pokud máte rádi čtení, můžete strávit nějaký čas v některé z pražských knihoven.
  6. Akce a Festivaly: V Praze se konají různé kulturní a společenské akce a festivaly, na které se můžete podívat.
  7. Shopování: Praha má mnoho obchodních center a butiků, kde můžete nakupovat.
  8. Relaxace: Můžete se projít po jednom z mnoha pražských parků nebo zahrada, jako je Riegrovy sady nebo Letenské sady.

Samozřejmě, pokud máte potíže s tablet, můžete se obrátit na obchod, kde jste ho zakoupil, aby vám pomohli vyřešit problém.

0 Nominace Nahlásit

Drap

Začni dělat něco užitečného.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
22aa

Dobrý den. Problém vyřešen. Přijde mi to do z boxu přes zásilkovnu.
To znamená že balík můžu vyzvednout i o svátku 28.10 to znamená místo pohádek půjdu pro balík a budu na tabletu čumět na youtube.
To znamená žvejkám wifinu z kameny.

22aa

No tak problém stále není vyřešen. V zboxu chtějí platbu předem. To já nevím co pustit za historickej nebo přírodovědnej film místo youtube.

22aa

Mě napadlo užitečnou věc na zahradě. Aspon si v mobilce nebo v elektru koupím novej mobil nebo tablet. Na ten mobil si alespon našetřím. A budu mít mobil s pravým youtubem ale ne křápy za 300 kč bez youtube.

Nový příspěvek