Vím, že musím mít ŽL, dál asi potravinářský průkaz, co dál???
Doplňuji:
Díky, Terryle, tak nějak to taky „tuším“, ale nevíte někdo co PŘESNĚ
musím splňovat a mít? Kde to vyřídit? Přeci nemají všichni, co
prodávají své výrobky na trzích apod. extra provozovnu???
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? fortin, GM, chudst, hanny 2, suaeda, anonym před 4951 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Hlavně asi hrozně moc trpělivosti a vytrvalosti s úřadama a hygienou
:o/
Mám pocit, že na to taky musíš mít speciální prostory (zvláštní
místnost), kde budeš připravovat jenom věci na prodej.
0 Nominace Nahlásit |
No, já bych v první řadě vyzkoušela, jestli by to nebylo na příležitostný příjem, než zařizovat provozovnu a komplikovat to se živnosťákem.
0 Nominace Nahlásit |
Poptejte se na hygienické stanici.Jsou normy na potravinářské provozy.
Většinou chtějí nerez stoly kermické obklady splachovací podlahu.Dřezy
zvlášť umyvadla na ruce bezdotykové baterie na vodu.Větrání.Nemusí to
být veliké viděl jsem takovou výrobnu u domku udělanou z garáže.Místo
vrat osadili okno.
Doplňuji:
U pěstitele okurek jsem viděl " zavařovací hrnec" Z velkého kotle na
polévku. Nad ním mněl otočné rameno s vrátkem. Klece z okurkami
spouštěl do vodní lázně.Sterilizoval v něm i kysané zelí.
Upravil/a: elektrikář
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek