Avatar uživatele
ReHu

Co může bránit pracovníkům restaurace Globus, aby v 16 hodin připravili x porcí hranolků, když mají otevřeno do 21 hod?

Nemají motivaci?
Žádný vedoucí provoz nehlídá?
Dala jsem si rýži, ale během pár minut chtělo pár lidí zrovna hranolky.
※※※※※※※※※※※※※­※※※※※※※※※※※※※※※※
To, že jsem si rýži dala já (s omáčkou), neznamená, že si ji lidi budou dávat s tatarkou ke smažáku.
Předpokládám, že by neměl být problém, když zbývá 5 hodin do zavíračky, vysypat do rozpáleného oleje pytel zmražených hranolků.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2, redy, marci1, gecco před 3340 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
JájsemRaibek

Otázka je špatně položená. Ne, co jim brání, ale proč nepřipraví?
Jednoduše proto, protože tam stejně ti lidé budou chodit a nějakejch pár lidí je nevytrhne. Možná ty tam už nepůjdeš, ale nejspíš pokud budeš mít hlad, tak stejně půjdeš a s tím oni počítají.
A taky proto, že právě potřebují prodat tu rýži :)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Zřejmě má Globus zájem na tom, abychom jedli zdravě. 🙂 Realita je však asi taková, že potřebuje prodat rýži. ☹

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Mluvím o plzeňském, Globusu.

  1. V Globusu není restaurace, ale jídelna.
  2. Lacinější jídlo v Plzni těžko seženeš. Nízká cena se na kvalitě neprojevuje.
  3. Vaří se hromadně, tak aby zbylo co nejméně jídla, které se potom musí vyhodit.
  4. Odpoledne již nevaří. prodávají z navařeného. Tudíž ani nejsou kuchaři.

    Jedině takto lze srazit náklady na vaření !!!

  5. Fronty a plná jídelna okolo poledne svědčí o tom, že je o jídlo zájem. Jezdí tam „půl“ Plzně na oběd a berou si i jídlo sebou domů bez příplatku za balení.

Opravdu bych si to nepletl s restaurací !!!!!

Na začátku léta otevřeli cukrárnu , která výběrem a cenami nemá konkurenci.
Taktéž je téměř pořád plná.
Reklamaci či vrácení zboží udělají bez reptání i když nemám paragon !!!!

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

zajímavé, že nejsou schopni ani vložit hranolky do rozpáleného oleje. holt Globus, stačí se i podívat na obsazení personálu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lexx

lhostejnost a vlastní lenost…nikdo to nechce dělat, pinglů a obsluhy je chronický nedostatek, furt náborujou nové síly ale houno personálu platěj tak se nedivte

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
gecco

K Doplnění: Předpokládáš správně – ale čert ví, jaké instrukce mají od vedoucí/ho…
😉
Já bych si jej, asi, nechal zavolat a takové počínání vysvětlit – čistě abych věděl, proč mám nebo nemám napsat stížnost (dotaz) na vedení Globusu…
😉

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Pipka

lenost

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
ReHu

Uznávám, že pojmenování restaurace je poněkud nadnesené.
Ano, souhlasím s jídelnou 🙂.
Ale i tak, hodit hranolky do friťáku může i nekuchař.

před 3340 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
mosoj

Nemůže. Jsou na to předpisy.
V restauraci kde dáš za stejné jídlo dvě kila , ti s radostí nějaké hranolky seženou.

před 3334 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek