Já bych neřekl že kazí , ale vyčichne. I ten parfém. Vůně je těkavá a pak tam zůstane jen ten nosič, nějaká tekutina.
Nic netrvá věčně ani láska k jedné slečně.
Doplňuji:
Jako nosič se převážně používají látky na bázi etanolu nebo podobných
alkoholů.
Takže o zkažení nejde. Líh se používá jako konzervační prostředek.
Ale jsou lide kteří si dají i paňáka Chanel 5 !!!!
Upravil/a: mosoj
0 Nominace Nahlásit |
Aby vůně vydržela musí být v temnu v pokoji, kde je strjná teplota, proto se nedoporučuje koupelna. Trvanlivost vůně je 36 měsíců.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Miroslavst, GM, anonym
před 5132 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě se kazí, jinak by nebyl vyroben s uzávěrem .Nechte si otevřený flakon a poznáte,že ze pár dní vyčichne, nebude k potřebě a všechny látky, které obsahuje vyprchají to samé u dalších kosmetických přípravků.Dost jich obsahuje těkavé látky a jejich pozbytím je věc k nepotřebě.
0 Nominace Nahlásit |
parfem i toal.voda vyčichne a muze se i zkazit. Zalezi kolik % vody je
v tom urcitem pripravku
Doplňuji:
PS : zrovna pred mesicem jsem vyhazoval parfem na ktery jsem zapomel ze ho mam a
ktery se zkazil.
Dokonce i alkohol uzavreny v lahvi se muze zkazit pokud na nej obcas posviti
slunicko,i male zmeny teplot toto muzou zapricinit atd. Nejlepsi na uchovani
parfemu,kolinske,treba lahve alkoholu je tma a chlad. Tak nejvic vydri a udrzi
si sve vlastnosti
Upravil/a: mojitek
0 Nominace Nahlásit |
V obou případech se používá líh který vyschne a vonné esence které jsou v lihu rozpuštěné unikají také.
0
před 5131 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak nad tím jsem teda vůbec nepřemýšlel 😁 . Možná proto, že u nás parfém moc dlouho nevydrží. Manželka i já jsme milovníci parfémů a voníme se, i když jsme jenom doma. Líbí se mi, když si ke mě manželka sedne a cítím z ní tu krásnou vůni. Já sám se necítím dobře, když jsem cítit potem, takže se taky hodně voním 😁 . O vyčpělém parfému tak u nás doma nemůže být vůbec řeč 😁 .
Kvalitní parfém vydrží dlouho, zejména ty opravdové parfémy (né toaletní či parfémované vody). Ale i k opravdovéu parfému je potřeba se náležitě chovat, ideálně je skladovat při stálé teplotě ideálně do 22°C a v temnu, protože sluneční záření způsobuje rozpad molekul parfémů. Jako typ na opravdové parfémy s obsahem 20% voných esencí uvádím tyto: http://www.ceskeparfemy-uniq.cz/
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |