Za mne to byla dobrá doba na profesní růst. Udělal jsem si nejvyšší certifikace v oboru, změnil zaměstnání a mám teď víc odpovědnosti a o cca 25 % vyšší mzdu. Byli jsme na pěkných dovolených ve třech zemích, kde jsem už byl, a ve dvou, kde jsem zatím nebyl. Projeli jsme kus Česka a poznali pár zajímavých míst. Takže za mne spokojenost.
0 Nominace Nahlásit |
Darcy v USA v laboratoři byl upraven Covid který má 80% smrtnost což je daleko lepší pro použití než jaderná válka pokud jej na př. fouknou do Ruska tak má Putin po vtákách.
dobou temna jsem nemyslela jen covid, ale to, že mám ja, ale i spousta mých přátel l, kolegů a i rodiny pocit, že za poslední dobu se dostali k moci lidi, který jakoby cíleně rozkládali společnost, že se odněkud vytáhli blbci a medzi lidmi se objevilo víc agrese, hlouposti, jakoby lidi zblbli, zvlčili (promiň vlčku), a stratili smysl pro hodnoty a nebo morálku.
To jste brzy „objevili Ameriku“: ti už jsou tady zhruba sto let. Změnit to nezměníte, naučte se s tím, ve vlastním zájmu, žít.
asi patříte mezi šťastné, nebo méně pracujete s lidmi, ale ono fakt za tyhle 2,5 roka lidi zblbli.. tedy na SK určite. Takový morální odpad ve vládě, medzi lidma i v práci jsem nikdy a nikde nezažila.
Drap | 8223 | |
led | 4069 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2778 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |