Určitě navštívit lékaře,a to hned ráno.
3Kdo udělil odpovědi palec? Kerberus, pavlina007, dědapetr
před 4900 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě svého času pomohlo vyřadit veškeré tuky z potravy a vše jsem zapíjela pivem, stačilo jen trochu, lahev jsem měla třeba na tři dny.Dodržovala jsem to asi jeden rok a od té doby mám klid, je to asi 25let nazpět.
3Kdo udělil odpovědi palec? rynek878, Kerberus, pavlina007
před 4900 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Fernet nebo Cholagol kapky /nevím jestli ještě existují/.Před jídlem Febichol.
0 Nominace Nahlásit |
Mám podobný problém, je to jako by mě něco svíralo zepředu a zezadu hrudník a nemohu se také při tom pořádně nadechnout a nepříjemně to bolí. Stává se mi to spíše ráno okolo 5 hodiny a výjimečně se to stalo i dvakrát přes den. Stávalo se mi to před odebráním žlučníku (uhnil mi až na játra) i po odebrání. Já to spojuji s příjmem jídla, docela hodně jím a když si někdy nedám večeři nebo jídlo více omezím tak se probouzím s touto bolestí. Ještě před odebráním žlučníku a krutých bolestí které někdy až po hodině sami odezněli jsem zjistit že pomáhá když něco dostanu v tu chvíli do žaludku, vodu nebo jídlo (v tu chvíli to byl banán, měl jsem ho u postele a řekl jsem že je škoda aby se vyhodil protože si zavolám rychlou aby mě odvezla, a bolest po snědení během chvilky zmizela). Když se tedy někdy probudím s touto bolestí tak si natočím min. 0,5L vody a vypiji to a bolest během okamžiku zmizí.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |