Před volbami všechny kandidující strany emailem vybídnu, aby mi převedly „příspěvek (dar) za volbu“, tedy za to, že budu volit právě tu jejich stranu s tím, že teprve výše příspěvku rozhodne, komu svěřím svůj hlas. Bez příspěvku, že nevolím! Že z blbosti jsem už vyrostl a je mi už tedy logicky jedno, kdo zase bude u koryt. A, že darem za podporu by měly být bankovky, protože pečivo, uzenini a nebo michelinská hvězdička takto neplatí. Aže mám 40 známých, kteří už také mají rozum (a dospělé děti) a že si to pak mezi sebe rozdělí, včetně těch dětí. Na kapitalismus dobrý počin, ne?
Zajímavá 0 před 2995 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To je pěkně špatný plán, protože silně pochybuju, že se ti někdo
ozve.
Co tahle napsat mail těm tvým známým, že zakládáš politickou stranu, že
se chceš dostat ke korytu a že se s nima pak rozdělíš? To má určitě
větší šanci na výnos, takže je to více kapitalistické.
0 Nominace Nahlásit |
Takovýto způsob by bylo možno použít tam, kde se voleb účastní jen málo voličů a stačí podplatit jen několik lidí, aby to zvrátilo výsledek. Například volba starosty v malé obci.
0 Nominace Nahlásit |
spíš dobrý způsob jak ztrácet čas. Divil bych se, kdyby ti někdo vůbec odpověděl.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud si dobře vzpomínám, tak u jedněch voleb byla tak dokonalá organizace volebního procesu, že byl elektorát přepravován auty až k volební místnosti, tam vybaven hlasovacím lístkem a po odvolení byl vyplacen (penězi ne na zadek 🙂 .
Takže by to v ČR mohlo fungovat.
0 Nominace Nahlásit |
Jediné, co tím dokážete, že jste pěkně vykutálený, ale rozum že jste ještě nedostal.
0
před 2995 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Už vidím všechny kandidující strany jak se perou o volební hlas od Zjenteka. 😁
0
před 2995 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nereálné, 60 lidí je skoro málo. Ostrouhali by a přišli o dary.
Navíc mě znaj, ovšem ty strany nebudou mít tušení, o koho jde. Proto se
ozvou, aby později náhodou nepřišli o „tučnou“ šanci.
Ovšem tato pobídka stranám bude muset být stylová, dokonalá korektura atd.
,to nebude jako tady na odpovědích! ;)
styl a pravopis můžeš mít klidně dokonalý, problém je v tom, že ten nápad je prostě hloupý, takže je to dobré akorát snad k tomu, aby se tím člověk někde pochlubil. Někdo ti pak možná zatleská a jiný si bude klepat na čelo.
hmm ..No, když prvně přicházel k moci A. Babiš, tak jsem to aplikoval a
tehdy jsme komunikovali vehementně. Dík za názor, pravdu máš v tom, že
vjeci se mají zkusit.
Á propos, nejsi ten typ, coby aplikátor moudrých nápadů, když se jedná
o politiku?
jestli na takové téma komunikoval Babiš, tak mě to dost překvapuje.
Jestli to spíš nebylo jeho P.R. oddělení před volbami.
btw. té poslední otázce nerozumím.