Mám problém s vlásky u mé 2 leté dcerky. Jsou hodně suché, bez lesku, vitality a síly a hlavně jí strašně pomalu rostou. Když vidím holčičky v jejím věku a kolikrát i mladší, mají je husté, lesklé a vzrostlé. Prostě normální. Jen u mé dcerky to vypadá jako pár měsíců po narození. Můžete doporučit nějaký přípravek, kůru, olejíček aj. ? Nebo ji scházejí nějaké vitamíny. Chci zakoupit nějaký přípravek a kdyby nepomohl tak asi na kožní. Předem děkuji za odpovedi.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Marunka2 před 4957 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
A co na to řekl dětský lékař? Třeba jen potřebují čas. Moje máma taky s oblibou říká, že jsem měla do dvou let hlavu holou. A v osmnácti jsem jich měla na dvě hlavy.
3Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, nnn1, dědapetr
před 4957 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bych se také zeptala především dětské lékařky. Třeba vám i doporučí nějaký šampon nebo vitamíny. Ale sama bych nic nezkoušela.
0 Nominace Nahlásit |
Především chodíte k dětské lékařce a ta by si všimla kdyby nebilo něco v pořádku.Hlavně by jste ji na to měla upozornit a konzultovat to sní. A až potom skoušet něco jiného.
2Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, Marunka2
před 4957 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Len žiadne prípravky typu „jedna pani povedala“. S rastom vlasov si nerobte starosti – pokiaľ si ich nerobí ani detský lekár. Každé dieťa sa vyvíja rôzne dlho.
0 Nominace Nahlásit |
no to je normalni me za rok vlasy vyrostou asi o 5 cm a zadny pripravek nepomaha,a ja mam tak jemne ze kdyz je rozcesu tak za 30 sek. je mam rozcuchane tak hrozne moc ze vipadam jako bych se necesala
0
před 4957 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Poradil bych se určitě s dětským lékařem, u něho nebudou informace zkreslené. www.detskylekar-rajhrad.cz
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |