Spousta věcí, to nelze vypisovat. Mně nadchne i to, co jinýho maximálně na*ere. Je to podobnej pocit, jako to popsal Drap ve svý odpovědi o tý morbidní radosti ;)
0 Nominace Nahlásit |
Pořád ještě pracuji na zahradě, dělám skalku a konečně začíná vypadat pěkně – to je radost. A k tomu mi drahý pořídil slamák – modrý – nějaký takový: http://blazenabozena.cz/katalog-BB/damsky-letni-klobouk-almeria-modry/ – když dělám na zahrádce, ale těším se, že ho užiju i na dovolené. Tak to je taky radost.:-)
0 Nominace Nahlásit |
Nevykáte, takže se asi jednotlivců neptáte
a za všechny si odpovědět netroufám…
0
před 2699 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Život je pestrý, obvykle mě každý den na*ere někdo jiný. Teď mám radost, že za poslední týden mi takto život nezpestřil ještě nikdo.
0
před 2699 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bylo toho víc. A všechno co mě nenase*e, tak mi dělá radost. A souhlasím i s Drapem a ještě doplním, když mě nic nebolí. Ale to už běžné není. ☹
0
před 2699 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ad ivzez,
v otázce není nutné psát Vy. Nejde o dopis, přece na Odp. jsem si všichni rovni – uživatelé – takže vy vyjadřuje neformální vztah.
Otázka nie je vykanie, ale všeobecné oslovenie neznámeho počtu užívateľov. Takže dokonca je aj gramaticky spávne položená.
Tiež som nedokázala odolať. 🙂
Drap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |