Nejlepší odpověď
aliendrone

Ještě něco úplně jiného: nyní muž s žížalou v nose!

Já nwm. 😐 Jednak CHCI TUČŇÁKA (njs žížalu kálí …), druhak na mne působí jako „Máme pro vás supervýhodnou nabídku povinného ručení, spousta bonusů a asistenčních služeb zdarma, stačí když se upíšete na X let“! 😕

Tohle na sex v poli na motorce nevypadá. A že by se soudruzi vydali až na pole, navíc pěšky? Opustili pohodlí s občerstvením v zasedačkách? Nwm, nwm, to by asi patřilo do kategorie „sci-fi“.

Ještě tak ten mord otravných Ježourů by přicházel v úvahu. Ovšem je to jen můj dohad. 🙂 Nicméně – nenapadla tě SPORTOVNÍ možnost (s ohledem na tu motorku a proporce soudružky) > plochá dráha? 😉 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Savier

Mírumilovnýmu pracujícímu se líbí návštěva v šatech a urputně přemýšlí, jak se zbavit návštěvy v košili, aby mohl být s návštěvou v šatech o samotě, jenom s motorkou a kosákem!

Zatím si neužívají. Pokud se ale zbaví toho šmejda v té košili, mohlo by k něčemu dojít 😁

Upravil/a: Savier

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Filip84

Savier: Rač si všimnout, že mírumilovný pracující drží v ruce kosák! 😈

Pak to bude, jako v tom bačovským vtipu:

(Bača sú u súdu korunným svedkom) „No tak bača, nech sa páči, vypovedzte vlastnými slovmi, čo ste videli, čo ste počuli.“
„No, dobre, dobre … Idem takto po lese, na ľavo borievka, na pravo čučoriedka, pozrem takto do kroviska, a tam taká jebačka!“
„Bača, spisovne, hej, to sa zapisuje!“
„No dobre, dobre … Idem takto po lese, na ľavo borievka, na pravo čučoriedka, pozrem takto do kroviska, a tam, boha jeho, taká jebačka!“
„Bača, už som sme vám vravili, že sa to zapisuje. Dobre, povezte súlož, hej?“
„No dobre, dobre … Idem takto po lese, na ľavo borievka, na pravo čučoriedka. Pozrem takto do kroviska, a tam henta ona súlož. Idem teda pozrieť bližšie, a tam, boha jeho, taká jebačka!“ 😂👌

Filip84

aliendrone:

1. Nejsem účastníkem této konference, nicméně bych chtěl tučňáka“ teďka dlouho nebude, budeš se s tím muset naučit žít. Ale jako dočkáš se, jestli přežiješ, víš jak. Teď jsou na pořadu jiné „vyjmenované věty“. 😂
  2. Korrelace mezi nějakými prodavači rovnáku na ohejbák, randálu do zbíječky nebo právě výhodného úvěru „a splácet můžete i bambusem!“ … „Ale, pane exekutor, oni nám říkali, že můžeme splácet i bambusem!“ & jehovovou organisací není úplně náhodná. Jako básník tím nechce říci, že to „věrný a rozvážný otrok“ vysloveně zamýšlel, to ne, on taky, chudák, nemá čím zamýšlet, ale – zjednodušeně řečeno – v určité skupině lidí vzbuzují kravaťáci á la businessmann důvěru, bo autorita, no a tak věrný a rozvážný otrok řekl: „budeš kravaťák, prde!“, aby měli nové ovce do stáda. Hodně zjednodušeně řečeno! Njn, nejsi cílová skupina – Tys to odhalil hned! Škoda, mohl jsi mít skvělý žití v sálu království s báječnou pozemskou nadějí! 🤷‍♀️ Takhle? Sorry, jako! 🤪😂

aliendrone

Filip84>>> Jen doufám, že ti chudáci tučňáci nevymřeli „f důsletku globálňýho oteplotováňý“, bylo by mi jich líto. 😉 😁

Nový příspěvek