Když jeho podpis má rozměry 7×2 cm? Připadá mi, že to musí být
velice arogantní člověk, když jeho podpis zabere skoro čtvrt stránky
papíru… Už jste se s tím někdy setkali?
Doplňuji:
no to by sedělo, ředitel megaloman a ještě bych dodala křupan.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, Andělé, johana 56, zzzzz, anonym před 3821 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Setkala jsem se s velkým písmem, ale člověk byl duševně postižený.
Nejen z vlastní zkušenosti, ale i podle grafologů mám ověřené, že pisatel velkého písma je člověk společenský, ambiciózní a také toužící po popularitě.
Z písma lze vyčíst i příznaky nervové choroby,. Jinak „píšeme“ mozkem, naše podvědomí je ovlivněné naším vědomím.
Četla jsem, že v některých zemích se před vstupem do zaměstnání dělá grafologický rozbor písma. Pod něj se dá zjistit pečlivost, úprava, logické myšlení atd.
Stručný přehled charakteristiky člověka v odkazu.
http://karinka28.blog.cz/1210/charakteristika-cloveka-podle-pisma-zakladni-grafologie
0 Nominace Nahlásit |
Nejednou, na to se zeptej grafologa. Možná trpí megalománií. Většinou jsem to zaregistroval u vedoucích pracovníků, nemyslím mistra, ved. úseku apod., ale ředitelé, starostové, tajemníci a jim podobné funkce.
0 Nominace Nahlásit |
Nemusí být megaloman nebo psychicky nemocný. Třeba jenom hůř vidí a je zvyklý na velké písmo.
0 Nominace Nahlásit |
Proč křupan? Neuvádíš, kde by se měl podepisovat a celkově, dělat grafologický rozpor jen pomoci velikosti podpisu je k smíchu, záleží, jestli píše skoseně, přes nějaký text, apod.
0 Nominace Nahlásit |
je to kokot ..a kdo píše příliš malinká písmenka, je jen takový kokotek :o
0
před 3813 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Setkávám se spíše s názorem,
že je naše vědomí ovlivňováno podvědomím,
aniž bychom si to uvědomavali …
Přece prostřednictvím našeho vědomí se ukládá do podvědomí. to, co se událo v minulosti.apod.
Vědomí – uvědomujeme si nejen sami sebe, své okolí, prostor a čas.
Podvědomí – obsahuje to, co se uložilo z našeho vědomí, tedy z minulosi – dojmy, vzpomínky, zkušenosti, poznatky atd.
Takže v první fázi jde o vědomí, teprve až se něco uloží do podvědomí, může zpětně použít vědomě. Vybavíme i z podvědomí, proč třeba k tomu jedinci máme takový vztah atd
--
Písmo je vědomá stopa pohybu rukou, ale i „psaní mozkem“. . Je to tedy
projev vědomých, později i nevědomých činností. Má určitý význam
i obsah.
Nejdříve se je musíme vědomě naučit. Z toho vychází grafologie. Takže vědomá činnost ovlivňuje nevědomou v tom smyslu, že si ji ukládáme.
Ještě mě napadá psaní na klváesnici.
Klávesnici počítače je možné ovládat dvěma způsoby – vědomě pomocí paměti nebo hmatovou metodou pomocí podvědomí.
Asi bude záležet na tom, s kým (míním profesně) člověk právě mluví. Někteří odborníci zastávají názor, že vědomí nemůže do podvědomí ukládat nic. Jiní mají názor podobný Vašemu.
annas | 5284 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2620 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1345 | |
aliendrone | 1172 | |
zjentek | 1059 | |
Kelt | 1003 |
Astronomie |
Fyzika |