…ukrutná bolest pro nic za nic.
A vím, že tady nejsme u doktora. Ale třeba už někoho paty jen tak mirniks
tirniks bolely a zjistil důvod ;)
==============================================
No, dotyčný se právě několik dnů (možná týdnů, měsíců) pořádně nehýbal a vtom to začalo!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? redy, Aditour před 2814 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Pokud bolí paty ze spodu, tak jsou to ostruhy (nàrustek ze spodu na patní kosti) a jde odstranit radioterapii. Toto je nutno někdy opakovvet i 3×. Manželka zrovna teď realizovala a už je to dobrý. Ale u Tebe to bude buďto zánětlivé ho původu (zkusit mazat Veralgel, Olfengel, Ibalgin a pod.). Pokud nereaguje, možno potom, že jde opravdu o reakci na poškození páteře. Já mám zase „mrtvějící“ špičky u nohou a dle neurologa je to od páteře, kterou mám špatnou od L3 až po S1. A pomoc je možná v těchto případech pouze operace. Ale výsledek je nejistý. Takže já se rozhod „dožít“' pouze s rehabilitacemi, které trochu ulevují i bolesti té páteře. V jakém stavu máš páteř zjisti přes neurologa-vyšetření CT, nebo ještě lépe magnetická rezonance.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?zjentek Nahlásit |
Teď nevím, ale nepsal si že chodíš po špičkách?
Tam může bejt zakopanej čoklík 🙂
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Může to být ostruha, což je prasklá kůstka, která píchá do nervu. Asi za půl roku se to samo uklidní. Chodil jsem s tím na el. impulzy, do soukromé ordinace, ale ty to ještě zhoršily. Stálo to 4.tisíce.
0 Nominace Nahlásit |
Hmm, tak to asi bude případ pro patologa. 🙂 Mě naposledy bolela pata,
když jsem si ji tvrdě narazil, a bolest přišla, až když jsem byl
v kanafasu.
Teď vidíš, jak je med nebezpečný 🙂
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, taky mě bolely šíleně paty, můžeš to mít z toho, když jsi hodně nachodil, nebo jsi skákal na paty :) i z běhu ;)
0 Nominace Nahlásit |
môže to byť aj trombóza
nežartujem
na toto treba fakt dobrého ortopéda, aby to rozlúštil
0 Nominace Nahlásit |
Problém je v tom, že to bolí, i když sedím a nohy třeba natáhnu před sebe. V místě, kde paty se doktnou „podloží“, to bolí a je to hodně nepříjemné, furt musím třít ty paty o nárty, prostě s tím nějak hejbat. No, snad mi je neuříznou ;(
Určitě si zaběhni 🙂 k neurologovi, fakt bych řekla že je to ta páteř.
Mám jednu radu zadarmo: ogar si před pár lety dolámal nohu na motorce a ptal se mě jako tehdejšího pojišťováka co s tím. Tož jsem mu poradil: hraju takhle šachy – a v tom se to stalo!
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |